Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai bune credite pentru Prima Casa in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune credite pentru Prima Casa in 2015

Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune credite pentru Prima Casa in 2015. Programul va continua si in acest an

Cele mai bune credite pentru Prima Casa. Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste credite si asteapta reluarea programului promisa de Executiv. Adevarul va prezinta un clasament al bancilor cu cele mai mici costuri pentru finantarile Prima Casa.

Cele mai bune alimente pentru a avea ochi sanatosi

A fi sanatos se traduce deseori printr-o dieta echilibrata si un stil de viata activ. Cu toate acestea, ca sa ne pastram sanatosi in intregime trebuie sa avem grija si de ochii nostri, furnizandu-le complexul de vitamine si minerale necesar. Iata o lista cu cele mai bune alimente care intaresc vederea.

Cele mai bune sfaturi pentru o manichiura rezistenta mereu

Ai o manichiura impecabila si vrei sa o pastrezi cat mai multa vreme fara sa sara oja? Iata cateva trucuri care te ajuta sa obtii o manichiura rezistenta: Ai grija de unghiile tale si lasa-le sa respire. Citeste continuarea pe lyla. ro! .

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Victoria Beckham si Kate Moss, la 40 de ani! Iata cele mai bune aparitii vestimentare!

Va invitam astazi sa admirati cateva dintre cele mai reusite aparitii vestimentare pe care le-au punctat de-a lungul anilor Victoria Beckham si Kate Moss, doua veritabile fashion icons! .

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Cele mai bune sfaturi INEDITE legate de cariera

Sunt o multume de specialisti care ne dau sfaturi de cariera. De la clasicul fa ce iti place cu adevarat la bine-cunoscutul da 110% din energia ta pentru proiectul in care te implici. Am auzit cu totii de ele, iar unele.

Topul celor mai ieftine credite Prima Casa. Programul va continua si in 2015

Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste credite si asteapta reluarea programului promisa de Executiv. Adevarul va prezinta un clasament al bancilor cu cele mai mici costuri pentru finantarile Prima Casa.

Cele mai mici dobanzi la credite: topul celor mai ieftine imprumuturi de nevoi personale in lei

Cele mai mici dobanzi la credite. Pentru cei carora li s-au terminat resursele financiare in urma Sarbatorilor de iarna si vor sa contracteze un imprumut bancar pentru acoperirea unor cheltuieli, Adevarul prezinta topul celor mai ieftine credite de nevoi personale in lei.

Business B1 la zi: Cele mai noi dispozitive digitale, prezentate la CES 2015 (VIDEO)

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )