Libnet.ro
UNICEF

13:30

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Playtech Playtech,
Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo []. continuă pe Playtech

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa il recompenseze pe fiul marelui om politic Ion Ratiu pentru activitatea sa de caritate derulata in folosul romanilor.

Motorola are o surpriza de inceput de an: o versiune mai buna de Moto X

Cei de la Motorola isi bucura fanii, la inceputul noului an, cu o versiune mai buna a varfului de gama Motorola Moto X. Motorola Moto X este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, cu o configuratie de top si un sistem de operare Android aproape nemodificat. Acum, cei care planuiau sa isi achizitioneze un astfel de smartphone vor avea de ales intre trei versiuni. Motorola Moto X era disponibil, pana acum, in versiuni cu stocare de 16 [].

Unul dintre cei mai bogati americani din istorie. Cum a construit Vanderbilt un imperiu naval si feroviar pornind o afacere cu 100 de dolari

In urma cu 138 de ani se stingea din viata, in casa sa din Manhattan, Cornelius Vanderbilt, cunoscut si sub numele de Commodore, unul dintre cei mai bogati americani din istorie, un mare industrias si filantrop al secolului al XIX-lea. Cu o educatie limitata, la 16 ani, Vanderbilt si-a cumparat un feribot cu 100 de dolari imprumutati de la tatal sau si a ajuns sa detina cativa ani mai tarziu cel mai mare imperiu de transport maritim din lume.

VIDEO Cum poate fi rezolvata cea mai complexa ecuatie in doar 7,5 ore

Un utilizator de YouTube a realizat un clip in care demonstreaza cum se poate rezolva uncub Rubik de 17 linii. Este unul dintre cele mai complexe cuburi din lume.

Dispozitivele purtabile devin mai diversificate: Inelul o este cel mai nou gadget

Dupa ce mai multe dispozitive de acest fel au esuat in trecut,inelul o ar putea fi primul care sa se bucure de un adevarat succes pe piata. Unul dintre cele mai cunoscute inele inteligente lansate in trecut a fost Ring. Principalul argument al celor care s-au indoit de elera chiar piata pe care nu se gasea niciun astfel de dispozitivcare sa se fi bucurat de succes. Inginerii nu reusisera nici macar sa creeze bratari inteligente cu adevarat functionale, iar inelele erau [].

Piturca, parasit de unul dintre colaboratori

Victor Piturca nu mai poate conta pe unul dintre colaboratorii sai de nadejde pe care ii luase cu el la Al Ittihad.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )