Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Bucharest Trophy, turneul organizat de CSM Bucuresti, se va bucura in acest an de un line-up impresionant, din care nu lipsesc cele mai bune echipe din Europa. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteti utiliza in mod gratuit pentru a trimite fisiere ce depasesc capacitatea emailului vostru.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Povestile crasmelor Brasovului de altadata. Clientii cu pretentii mergeau la Aro si Coroana, iar la Gaura Dulce se preparau cele mai bune flechii

Brasovul interbelic era un oras vesel, in care localnicii mergeau destul de des la o carciuma sau la o terasa pentru a se distra. Centrul Vechi era plin de localuri de lux, dar si de tot felul de carciumioare, care avea, fiecare, clienti fideli.

Primele trei clasate in Liga Campionilor vor participa la Bucharest Trophy la handbal feminin

Castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2015, Buducnost Podgorica, la care joaca si Cristina Neagu, finalista competitiei, Larvik HK, dar si ocupanta locului trei, Vardar HK, se numara printre participantele la Bucharest Trophy, din luna august, turneu organizat de CSM Bucuresti.

Cele mai bogate orase din Europa. Zurich si Oslo, pe primele pozitii. Dublin si Luxemburg, surprizele topului

Criza financiara din 2007-2008 a afectat diferit orasele lumii, atat in functie de raspunsul autoritatilor la nivel de tara, cat si de particularitatile fiecarei metropole. Adevarul va prezinta cele mai bogate orase din Europa.

Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat depunctarea mai multor echipe din cauza neindeplinirii conditiilor financiare de participare in Liga 1.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Elevii care nu folosesc telefonul mobil la scoala au rezultate mai bune la invatatura

Un studiu realizat de London School of Economics arata ca in scolile care au interzis folosirea telefoanelor mobile performanta elevilor este mai mare. Adolescentii de 16 au obtinut rezultate la teste mai bune cu.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )