Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune site-uri de transfer de date

România Liberă România Liberă,
 Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteti utiliza in mod gratuit pentru a trimite fisiere ce depasesc capacitatea emailului vostru. continuă pe România Liberă

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Bucharest Trophy, turneul organizat de CSM Bucuresti, se va bucura in acest an de un line-up impresionant, din care nu lipsesc cele mai bune echipe din Europa.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

Zece ani de YouTube: cele mai populare video-uri in Romania de la inceput si pana in prezent

In urma cu 10 ani, trei tineri - Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim - lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Povestile crasmelor Brasovului de altadata. Clientii cu pretentii mergeau la Aro si Coroana, iar la Gaura Dulce se preparau cele mai bune flechii

Brasovul interbelic era un oras vesel, in care localnicii mergeau destul de des la o carciuma sau la o terasa pentru a se distra. Centrul Vechi era plin de localuri de lux, dar si de tot felul de carciumioare, care avea, fiecare, clienti fideli.

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei.

Elevii care nu folosesc telefonul mobil la scoala au rezultate mai bune la invatatura

Un studiu realizat de London School of Economics arata ca in scolile care au interzis folosirea telefoanelor mobile performanta elevilor este mai mare. Adolescentii de 16 au obtinut rezultate la teste mai bune cu.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Cele mai rapide browsere Top 5

Am alcatuit un top cu cele mai rapide browsere din acest moment. Specialistii au analizat care dintre browsere se deschide mai repede, incarca paginile cu viteza cea mai mare atat pe varianta desktop cat si cea pentru mobile. Iata care este rezultatul. Toti vrem sa folosim cele mai rapide browsere pentru a naviga pe internet [] Cele mai rapide browsere Top 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )