Libnet.ro
UNICEF

18:30

American Film Institute: Cele mai bune filme si seriale ale anului 2020

Adevărul Adevărul,
American Film Institute: Cele mai bune filme si seriale ale anului 2020

American Film Institute a ales zece lungmetraje si zece show-uri de televiziune considerate reprezentative din punct de vedere cultural si artistic intre realizarile anului trecut. continuă pe Adevărul

Cele mai bune amandine facute in casa. Ingredientul secret pentru a iesi la fel ca in cofetarii

Celebrele prajituri Amandina, sunt prajiturile traditionale romanesti cele mai populare. Cand eram copii mergeam la cofetarie si mancam amandine, savarine sau tarte cu fructe, adevarate delicii culinare. Desi aparent greu de facut, reteta este foarte simpla si nu necesita foarte mult timp. Celebrele prajituri Amandina, deliciu culinar Prajiturile Amandina a fost populara in cofetariile romanesti .

Cimpeanu spune ca OUG-ul privind orele remediale va include si posibilitatea unor ore de consolidare: Si cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, pot participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind recuperarea materiei pierdute in timpul predarii online, care ar urma sa fie prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de miercuri, va include si posibilitatea unor ore de consolidare. Cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, vor avea acces la aceste ore remediale, a afirmat el.

Florin Citu: Este important sa gestionam eficient resursele de care dispunem Ramanem in continuare deschisi dialogului pentru a identifica cele mai bune solutii in efortul pentru relansare post-pandemie

Premierul Florin Citu a anuntat, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, ca unul dintre cuvintele de ordin este eficientizarea, in special in acesta perioada grea, generata de.

VIDEO Inventiile care iti fac azi viata mai buna: cele mai bune idei ale secolului XXI

Lumea pe care o stii azi ar fi fost cu totul altfel in lipsa unor idei geniale. Iata un top al celor mai importante inventii ale secolului XXI. Lumea pe care o stii azi e rezultatul unor idei.

Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame. iti iei masina cu suma asta

Cele mai scumpe cirese din lume s-au vandut in Japonia. Suma este colosala si cu ea se poate cumpara o masina. Cat si de ce au costat atat de mult aceste fructe? Cele mai scumpe cirese de pe piata. Pretul ireal platit pentru 500 grame S-a pus un pret fenomenal de mare pentru jumatate de .

Cele mai scumpe rochii de mireasa regale

Nuntile regale sunt intotdeauna pline de fast. Asa cum este de asteptat, nici rochiile de mireasa nu se lasa mai prejos. Sunt creatii unicat ale unor designeri celebri si au trene care mai de care mai spectaculoase. Iata aici cele mai scumpe rochii de mireasa regale.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Topirea calotei glaciare atinge noi recorduri si se inscrie in cele mai rele scenarii prevazute de cercetatori

Topirea ghetii pe intreaga suprafata a planetei atinge noi recorduri, calotele glaciare din Groenlanda si Antarctica fiind cele mai amenintate, conform unei noi cercetari.

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )