Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul KINOdiseea, editia a XI-a

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul KINOdiseea, editia a XI-a

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul KINOdiseea, editia a XI-a. continuă pe România Liberă

Cele mai bune filme pentru publicul tanar, in premiera la Festivalul International de film KINOdiseea, editia a XI-a

Cea de-a XI-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar va avea loc la Bucuresti, intre 8 si 13 noiembrie. 2 competitii internationale de lungmetraje si 5 competitii de scurtmetraje pentru copii intre 3 si 14 ani si pentru tineri de peste 15 ani. Timp de zece ani, KINOdiseea a adus in .

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Cum recunosti casa unui scotian ? Este singura care are hartie igienica la uscat

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan scotienii. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume despre acestia.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

Pornhub vrea sa previna disparitia albinelor, prin filme pentru adulti

Pornhub are mai multe campanii pentru protejarea mediului si prevenirea incalzirii globale. Cea mai recenta este intitulata BeeSexual si este menita sa te informezi in legatura cu riscul.

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )