Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai bune filme psihologice care se ridica la nivelul actiunii naucitoare din Inception

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune filme psihologice care se ridica la nivelul actiunii naucitoare din Inception

Inception este unul dintre acele filme psihologice care prin actiunea elaborata se joaca cu mintea ta si te expune unor lumi alternative, facandu-te sa uiti, macar pentru moment, care este granita dintre realitate si fictiune. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune telefoane pentru poze: HTC U11 si umatoarele smartphone-uri din top

HTC U11 are cea mai buna camera intalnita pe un smartphone, schimband astfel topul celor mai bune telefoane pentru poze, conform celor de la DxOMark. A depasit Google Pixel, liderul de mai bine de jumatate de an. in urma cu mai putin de 24 de ore, HTC U11 a fost lansat oficial. Noul varf de [].

Reduceri eMAG frigidere si masini de spalat. Cele mai bune oferte de azi

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere si masini de spalat. intreaga oferta o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

STUDIU Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

Andorra, Islanda si Elvetia se numara printre tarile cu cele mai performante sisteme de sanatate, arata un clasament recent intocmit de revista internationala The Lancet.

Topul tarilor cu cele mai bune sisteme de sanatate

Andorra, Islanda si Elvetia se afla in fruntea unui clasament al sistemelor publice de sanatate, publicat vineri, care noteaza decalajul dintre tari in functie de performantele lor in acest do.

Cele mai bune idei pentru refolosirea paletilor de lemn in locuinta

Atunci cand avem acasa paleti de lemn, ne gandim cum putem sa-i refolosim. Revista Casa Mea a realizat o colectie de idei captivante epentru folosirea acestor obiecte aparent nefolositoare. Paletii de lemn pot fi folositi fara niciun fel de probleme.

Politic show: Iohannis, despre comisia de ancheta: Nu as avea niciun lucru interesant sa le spun; Se schimba raportul de forte din Guvern? Grindeanu isi aduce oamenii la Palatul Victoria; Cele mai stupide si absurde lucruri pe care primarii din Romania a

Nicolicea a fost si el acasa la Oprea si il contrazice pe Andronic: Kovesi nu era acolo. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a recunoscut ca a fost si el acasa la Gabriel Oprea. Despre catolicism si buna purtare. N-as fi reactionat la un scandal public care nu ma priveste daca nu ar fi in joc niste valori pe care se intimpla sa le pretuiesc.

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

Festivalul International de Film de la Cannes a debutat zilele trecute. La Premierele de film au luat parte si celebritati care au impresionat cu vestimentatiile lor elegante pe covorul rosu. Iata cele mai apreciate aparitii de pana acum.

3 milionari in dolari impartasesc cele mai importante sfaturi pe care le-au primit de la mentorii lor

Sacrificiul, cunoasterea rezultatului dorit sau practica sunt doar cateva din principiile care pot asigura succesul unei afaceri. 3 antreprenori impartasesc sfaturile primite de la mentorii lor, care i-au ajutat de devina milionari in dolari.

Cele mai utile scurtaturi Android pe care nu le folosesti

Sistemul de operare al Google primeste actualizari importante de functionalitate in fiecare an, dar sunt multe scurtaturi pe Android, mai vechi sau mai noi, pe care nu le stiti inca.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )