Libnet.ro
UNICEF

20:45

Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

ADPM ADPM,
Red Carpet la Cannes 2017. Cele mai WOW aparitii de pana acum

Festivalul International de Film de la Cannes a debutat zilele trecute. La Premierele de film au luat parte si celebritati care au impresionat cu vestimentatiile lor elegante pe covorul rosu. Iata cele mai apreciate aparitii de pana acum. continuă pe ADPM

Machiajele de pe Red Carpet de la Cannes

Pe Red Carpet-ul de la Cannes au fost admirate nu doar rochiile elegante cu care si-au fpcut aparitia vedetele, ci si machiajul si coafura acestora. Iata cele mai reusite de pana acum.

Eurostat: Romania, Irlanda si Slovacia sunt tarile din UE cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei

Romania, Irlanda si Slovacia au inregistrat, in luna aprilie 2017, cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cannes 2017: Ceremonia de deschidere si concurentii din acest an

Festivalul de film de la Cannes 2017 isi celebreaza cea de-a 70-a aniversare si este unul dintre cele mai recunoscute si vii festivale ale planetei, dupa Jocurile Olimpice. Cel mai mare festival de film din lume, Cannes 2017, se desfasoara de-a lungul a 12 zile de pe 17 pana pe 28 mai) si vine cu [].

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Cele mai bune filme psihologice care se ridica la nivelul actiunii naucitoare din Inception

Inception este unul dintre acele filme psihologice care prin actiunea elaborata se joaca cu mintea ta si te expune unor lumi alternative, facandu-te sa uiti, macar pentru moment, care este granita dintre realitate si fictiune. intreaga creatie cinematografica este un act artistic elaborat in care esti imersat cu usurinta. intregul univers capata o noua forma, [].

Peste 22.100 de locuri de munca la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova si Arad

Peste 22. 100 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, urmat de judetele Prahova, Arad si Sibiu, iar cele mai putine in judetele Suceava, Mehedinti si Vrancea, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Cele mai ciudate 11 cursuri de urmat: Cum e sa fii doctor in Harry Potter sau in scormonitul prin gunoaie

Nu toata lumea isi doreste o diploma in economie, IT sau limbi straine. Asa ca universitatile lumii -organizeaza cele mai excentrice ore.

Bucurestiul, elogiat intr-un articol marca CNN: 9 motive pentru a vizita capitala Romaniei, una dintre cele mai promitatoare din Europa

O jurnalista CNN elogiaza Capitala Romaniei, declarandu-se impresionata de arhitectura ametitoare, combinatia fascinanta dintre nou si vechi, si enumera cateva atractii turistice de top pe care strainii le pot admira in una dintre cele mai promitatoare capitale din Uniunea Europeana.

Gigantii Internetului revin in Romania: afla cele mai spectaculoase tendinte in digital si tehnologie, in 15 si 16 iunie, la Bucuresti

In 15 si 16 iunie, peste 100 de experti globali din industria online, digital si tech, vor reveni la Bucuresti sa prezinte cele mai noi tendinte in domeniul care schimba radical majoriatea modelelor traditionale de business.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )