Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai bune filme psihologice care se ridica la nivelul actiunii naucitoare din Inception

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme psihologice care se ridica la nivelul actiunii naucitoare din Inception

Inception este unul dintre acele filme psihologice care prin actiunea elaborata se joaca cu mintea ta si te expune unor lumi alternative, facandu-te sa uiti, macar pentru moment, care este granita dintre realitate si fictiune. intreaga creatie cinematografica este un act artistic elaborat in care esti imersat cu usurinta. intregul univers capata o noua forma, []. continuă pe Playtech

Cum se prepara delicioasa paine cu lapte, considerata unul dintre cele mai bune tipuri de paine din lume

Painea este aproape nelipsita de la orice masa. Exista atat de multe tipuri de paine, incat alegerea preferatului ar putea fi o reala provocare. Totusi, una dintre cele mai bune din lume este painea cu lapte.

Un public educat este un public care va sti sa ia cele mai bune decizii pentru el! (P)

Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, a participat luni, 15 mai, la evenimentul Banii Tai Expo, un targ de servicii financiare si educatie, organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB). in cadrul evenimentului a fost prezentata si o expozitie de fotografie, ce cuprinde si imagini din ARHIVA FOTOGRAFICA AGERPRES. De asemenea, la evenimentul organizat de BVB, a rulat si clipul de prezentare a Arhivei Agentiei Nationale de Presa. Filmul acesta reprezinta, de fapt, unul dintre atuurile cele mai importante ale AGERPRES, in speta ARHIVA FOTOGRAFICA. Noua milioane de fotografii exista in arhiva noastra, o parte dintre ele sunt digitalizate, o mica-mica parte le-ati vazut in acest clip, si semnifica, de fapt, ideea ca noi am fost acolo. De 128 de ani, pe care i-am implinit anul acesta, deci din 1889, AGERPRES a fost alaturi de Romania si si-a indeplinit scopul de a informa corect si de a pastra, dupa cum se vede, pentru istorie si pentru viitor, memoriile, a afirmat Alexandru Giboi.

Clujul, in finala galei care premiaza cele mai bune restaurate din tara

Cinci restaurante din Cluj au ajuns in etapa finala a TopHotel Awards, eveniment care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. Localurile clujene s-au clasat la categoriile Cel mai popular restaurant al anului si Cel mai bun restaurant cu bucatarie internationala.

Stiai ca poti sa-ti faci o gradina foarte interesanta in spatiul de sub scarile din casa? Iata cele mai bune idei

Cei de la Home Decor au gasit mai multe idei pentru aranjarea practica si moderna a florilor asezate sub scarile din casa. Este musai ca acele flori sa nu se intinda foarte mult pentru a nu va sufoca spatiul prin care treceti pe acolo.

Cele mai bune plante utile in tratarea hemoroizilor

Mai mult de jumatate din populatia lumii sufera de boala hemoroidala, fie ca predispozitie constitutionala, fie ca o consecinta a altor boli sau ca efect al sarcinii. Boala se trateaza in functie de stadiul de dezvoltare a hemoroizilor.

Reduceri eMAG electrocasnice. TOP cele mai bune oferte la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite.

Reteta manastireasca. Cele mai bune placinte Poale-n brau - reteta maicutei Sofronia de la Agapia

Va prezentam astazi reteta celebrelor placinte moldovenesti, spusa de maicuta Sofronia, de la Agapia. Reteta a fost culeasa de Alexander Reinhardt si publicata in cartea Povetele maicii.

Concurs de eseuri in cinstea eroilor salajeni. Cele mai bune lucrari vor fi publicate

Concursul de eseuri a ajuns la editia a opta si face parte din suita de manifestari dedicate Zilei Nationale a Eroilor.

Cele mai frumoase destinatii europene care pot fi vizitate cu trenul FOTO

Puteti sa explorati Europa pe jos, cu masina sau cu bicicleta. insa, descoperirea continentului cu trenul este cu siguranta cel mai bun si mai placut mod de a va bucura de peisajele impresionante, relaxandu-va in acelasi timp.

Eurovision 2017:Clasamentul final si punctajele din semifinale. Romania si Moldova, pozitii mai bune in semifinale

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, atat reprezentantii Romaniei, cat si ai Moldovei au obtinut clasari mai bune in semifinale decat in finala Eurovision 2017. Adevarul va prezinta clasamentul detaliat din finala Eurovision 2017, dar si rezultatele celor doua semifinale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )