Libnet.ro
UNICEF

05:15

Clujul, in finala galei care premiaza cele mai bune restaurate din tara

Adevărul Adevărul,
Clujul, in finala galei care premiaza cele mai bune restaurate din tara

Cinci restaurante din Cluj au ajuns in etapa finala a TopHotel Awards, eveniment care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. Localurile clujene s-au clasat la categoriile Cel mai popular restaurant al anului si Cel mai bun restaurant cu bucatarie internationala. continuă pe Adevărul

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2017: care au fost cele mai bune momente din a doua semifinala VIDEO

Ilinca si Alex, reprezentantii Romaniei, sunt in finala Eurovision 2017 dupa exprimarea voturilor publicului si ale juriilor de specialitate.

Cum se prepara delicioasa paine cu lapte, considerata unul dintre cele mai bune tipuri de paine din lume

Painea este aproape nelipsita de la orice masa. Exista atat de multe tipuri de paine, incat alegerea preferatului ar putea fi o reala provocare. Totusi, una dintre cele mai bune din lume este painea cu lapte.

Stiai ca poti sa-ti faci o gradina foarte interesanta in spatiul de sub scarile din casa? Iata cele mai bune idei

Cei de la Home Decor au gasit mai multe idei pentru aranjarea practica si moderna a florilor asezate sub scarile din casa. Este musai ca acele flori sa nu se intinda foarte mult pentru a nu va sufoca spatiul prin care treceti pe acolo.

Reduceri eMAG electrocasnice. TOP cele mai bune oferte la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Subiectele zilei: Antreprenor de Europa, cu buletin de Romania. Ce ne-a adus Uniunea Europeana: undita si echipa; Care sunt cele mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania; Jumatate din turismul de pe litoral se face la negru

Am mers prin cantinele de corporatisti din Bucuresti, ca sa-ti arat ce vei manca toata viata. Ai putea sa-ti faci mancare sanatoasa de acasa, dar cu totii stim ca ti-e lene. In sine, mediul din corporatii e ceva nociv pentru viata unui om. Este Donald Trump in pericol de a fi destituit? Dupa demiterea directorului FBI Comey, tot mai multe voci cer in SUA demararea procedurii de destituire a presedintelui Trump.

Concurs de eseuri in cinstea eroilor salajeni. Cele mai bune lucrari vor fi publicate

Concursul de eseuri a ajuns la editia a opta si face parte din suita de manifestari dedicate Zilei Nationale a Eroilor.

Ce audiente fac posturile de radio: Digi FM, crestere spectaculoasa;Virgin Radiopierde ascultatori. Care sunt cele mai ascultate frecvente

Valul de primavara al audientelor radio arata caDigi FM a reusit performanta de a-si dubla numarul de ascultatori in Bucuresti. Cele mai ascultate posturi raman insa Kiss FM si Radio ZU, in timp ce transformarea Radio 21 in Virgin Radio a determinat o scadere a audientelor.

Zeci de mii de computere din toata lumea, vizate de atacul cibernetic de tip ransomware: Care sunt cele mai afectate tari

Zeci de mii de computere din toata lumea au fost afectate de un atac cibernetic de proportii, de tip ransomware, cunoscut sub numele de WannaCry. Companii si institutii din peste 100.

Yes Men, activistii care parodiaza cele mai mari corporatii si guverne, vin la Pelicam. Ce documentare vom putea viziona in premiera

Cei doi celebri activisti de la Yes Men vin la Tulcea pentru a participa la cea de-a sasea editie a Pelicam Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, care se va desfasura in perioada 8-11 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )