Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente.

In mod cert cele mai frumoase aranjamente le gasim in revista Caminul, iar de aici va propunem o selectie pe sezoane din decorurile asociate fiecarei luni a anului. Veti gasi detalii pe larg ale acestor aranjamente, inclusiv ale designerilor care au realizat aceste aranjamente in numerele de revista din luna respectiva. Desigur ca natura, respectiv sezonul, ne inspira cel mai mult in realizarea aranjamentelor, si astfel vom regasi aranjamente specifice de iarna, primavara vara si toamna. In . continuă pe România Liberă

FOTO: Retrospectiva 2013 - Cele mai frumoase aranjamente pentru masa.

In familie sau cu musafiri, pregatirea, aranjarea si servirea mesei atat una obisniuta dar indeosebi pentru un eveniment festiv reprezinta de fiecare data o ocazie speciala. Astfel, aceasta activitate de aranjare a mesei a inceput sa devina o adevarata arta. Unele targuri internationale, cum este Ambiente, de exemplu, dedica acestei teme un sector intreg. Decoratiile, detaliile precum si ponturile folosite vor fi esentiale pentru reusita finala. Atmosfera trebuie sa fie pozitiva si relaxata, .

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

Cele mai sigure autoturisme testate: campioana e din China

Euro NCAP a numit cele mai sigure autoturisme din clasa lor in 2013, dupa ce a efectuat teste de siguranta pe 33 de autoturisme noi. Majoritatea masinilor au obtinut 5 stele, doar opt modele au primit 4 stele si unul 3 stele. Cea mai sigura masina.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai putine apeluri la Telefonul Copiilor

Potrivit situatiei pe 2013 publicate de Asociatia Telefonul Copilului, printre judetele cu cele mai putine apeluri primite anul trecut se numara si Bistrita-Nasaud, alaturi de Salaj, Harghita sau Satu Mare.

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe.

Cele mai spectaculoase HARTI! Peste 61 de milioane de oameni au contribuit la realizarea lor

In 2011, programatorul Eric Fischer a publicat o serie de harti care arata unde folosesc oamenii Twitterul, dar si care sunt locatiile cele mai des utilizate de unde oamenii incarca fotografii pe Flickr. Proiectul.

Cele mai spectaculoase HARTI! Zeci de milioane de oameni au contribuit la realizarea lor

In 2011, programatorul Eric Fischer a publicat o serie de harti care arata unde folosesc oamenii Twitterul, dar si care sunt locatiile cele mai des utilizate de unde oamenii incarca fotografii pe Flickr. Proiectul.

TOP: cele mai tari unitati de cazare subacvatice

Hotelurile subacvatice reprezinta una dintre cele mai noi frontiere atinse in domeniul ospitalitatii. Din Zanzibar pana in Suedia, unitati de cazare amplasate sub apa, care ofera imagini unice, au rasarit pe glob. RO iti prezinta cele mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )