Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai bune fotografii documentare ajung la Bucuresti, in expozitia World Press Photo din Piata Universitatii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune fotografii documentare ajung la Bucuresti, in expozitia World Press Photo din Piata Universitatii

Fotojurnalismul la cel mai inalt nivel este prezentat la Bucuresti, in Piata Universitatii, in 140 de fotografii ce fac parte din expozitia anuala internationala World Press Photo. Expozitia este deschisa in perioada 8 29 mai, in Capitala, fiind montata in peste 100 de locuri din aproape 50 de tari si vizitata de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare editie. continuă pe Adevărul

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

Cele mai bune metode ca sa scapi de vergeturi si retete pentru acasa pentru a le combate

De cele mai multe ori aceste inestetice cute pe piele, ne fac sa devenim complexate, sa ne simtim mai putin atractive, sa ne izolam si sa ne ferim de aparitii in public, cum ar fi la piscina.

Cele mai bune filme despre politica 2014 [VIDEO]

Filmul Piata/ Al Midan/ The Square, de Jehane Noujaim, un documentar percutant despre protestele din Egipt, a castigat trofeul Cinepolitica, la gala de inchidere a festivalului, care a avut loc duminica seara, la Cinema Studio din Bucuresti.

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

Fotografii uimitoare cu cele mai batrane vietuitoare de pe pamant! Au peste 2000 de ani!

Rachel Sussman, o artista extrem de talentata, si-a dedicat ultimii 10 de ani cercetarilor si calatoriilor in jurul pamantului cu scopul de a descoperi si fotografia cele mai batrane vietuitoare de pe pamant, de la arbori si pana la licheni, a caror varsta depaseste lejer 2. 000 de ani. Rezultatele sunt absolut uimitoare!.

Presa internationala: Cearta dintre Basescu si Ponta strica imaginea Romaniei, considerata deja una dintre cele mai corupte tari

Decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul la MApN a ajuns in presa internationala, devenind subiect de glume in tabloide si atragand avertismente din partea ziarelor quality. Basescu si Ponta si-au facut un obicei din a se acuza unul pe altul de coruptie, iar antipatia foarte publica dintre ei poate sa manjeasca si mai tare imaginea unei tari considerate deja una dintre cele mai corupte din Europa, noteaza ccotidianul The Telegraph.

Top 10: cele mai fascinante muzee de aviatie din lume

Cele mai interesante muzee de aviatie din lume captureaza realizarile pilotilor, designerilor si inginerilor care au facut primele zboruri. Aici, pasionatii de aviatie pot zbura in timp fara sa isi puna centura de siguranta, sa inchida telefoanele sau.

Producatorii lanseaza campania 'Taie TVA la carne': romanii platesc pentru carne cele mai scumpe preturi din Europa

Producatorii de carne din Romania au lansat campania Taie TVA la carne , prin care sustin reducerea TVA in industria de profil dupa exemplul din panificatie, aratand ca tara noastra se numara printre tarile cu cele mai mari taxe din Europa.

Jucatorii lui Manchester City au cele mai mari salarii din sport. Cum arata topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Intr-un clasament al echipelor cu cei mai bine platiti sportivi, jucatorii lui Manchester City se situeaza pe prima pozitie, avand cele mai mare salarii din sportul mondial.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )