Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune glume despre presupusa tentativa de asasinare a lui Dragnea: Ce fraier este Soros. Trebuia sa angajeze patru jandarmi

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume despre presupusa tentativa de asasinare a lui Dragnea: Ce fraier este Soros. Trebuia sa angajeze patru jandarmi

Romanii s-au amuzat copios si mediul virtual a fost inundat de glume dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 ca patru straini au fost platiti sa-l asasineze. continuă pe Adevărul

Bacalbasa, despre presupusa tentativa de asasinare a lui Dragnea: Asasinarea unor lideri care deranjeaza e o constanta a istoriei. Cum s-a ajuns la Kennedy si Aldo Moro

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, a comentat astfel afirmatiile presedintelui partidului, Liviu Dragnea, care a sustiunt ca anul trecut s-a incercat asasinarea sa, precizand ca, la fel ca in cazurile unor lideri politici din strainatate, cum au fost Aldo Moro si J. Kennedy seincearca inspaimantarea si, la nevoie, lichidarea unor personaje incomode.

Seful DIICOT, despre presupusa tentativa de asasinat a lui Dragnea: Nu am avut nicio sesizare. Afirmatiile liderului PSD sunt extrem de vagi

Procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce nu are nicio ancheta deschisa cu arivire la presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi avut ca tinta pe Liviu.

Surse: Ce spun autoritatile despre presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea

Pe rolul structurilor de parchet din cadrul Ministerului Public nu a existat niciun dosar cu privire la presupusa tentativa de asasinat a carui tinta ar fi fost Liviu Dragnea, dupa cum a declarat presedintele PSD.

Ce spun autoritatile despre presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea

UPDATE:Serviciul Roman de informatii a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presa, ca nu a primit nicio sesizare oficiala cu privire la presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu.

Cele mai bune bancuri de la scoala. Ce i se raspunde lui Bula la intrebarea: Chiar atat de imbecil eram, de ma tot lasati corijent?

Si despre elevi si profesori s-au scris nenumarate bancuri de-a lungul timpului. Va propunem o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri care ii au pe acestia in prim-plan.

Noi precizari ale lui Dragnea despre presupusa tentativa de asasinare a sa: Au venit doua masini si au ncercat sa ma blocheze,am reusit sa i pierd / Nu am facut nicio sesizare

Liviu Dragnea face noi precizari referitoare la presupusa tentativa de asasinare a sa. Seful PSD a declarat, la Antena 3, ca, anul trecut, patru indivizi l-au oprit in trafic, pe Bulevardul 13 Septembrie, cu doua masini fara numere de inmatriculare. El a adaugat insa ca nu sesizat nicio institutie a statului. Cu o seara inainte, seful PSD a sustinut ca stie ca s-a cercetat acest caz. Cu toate acestea, Parchetul, SRI si DIICOT nu au confirmat informatia data de Liviu Dragnea.

Cele mai TARI GLUME dupa ce Dragnea a sustinut ca a existat o tentativa de asasinat asupra sa (FOTO)

Liderul PSD a sustinut, marti seara, ca anul trecut s-a incercat asasinarea sa. Am avut anul trecut in aprilie o tentativa de a fi omorat. Au venit 4 romani in Romania, cazati la Athene Palace, am.

Printesa Diana si Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea nestiuta din spatele relatiei lor

Stim cu totii ce relatie tensionata aveau cele doua in anii 80 si 90 si cum sotia Printului Charles a blamat-o, in mod public, pe Camilla pentru esecul mariajului ei. insa putina lume stie ca Diana si Camilla au fost, in prima instanta, prietene apropiate.

[P]Cele mai bune biciclete romnesti, acum la reducere!

Reducerile sunt pe gustul oricui. De la haine, la electrocasnice, pana la biciclete, tot ce vine cu un discount creeaza un soi de emotie pozitiva. Da, inclusiv reducerile la biciclete, caci oricine isi doreste sa aiba un astfel de mijloc de transport comod, eficient si nepoluant.

Cele mai sanatoare combinatii de alimente. De ce este bine sa combini vinul rosu cu piperul sau Marinada cu friptura

Unele alimente sunt delicioase, si chiar mai nutritive, cand sunt consumate impreuna. Specialistii in nutritie au dezvaluit pentru Readers Digest cateva dintre cele mai bune combinatii de alimente si condimente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )