Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai TARI GLUME dupa ce Dragnea a sustinut ca a existat o tentativa de asasinat asupra sa (FOTO)

B1 B1,
Cele mai TARI GLUME dupa ce Dragnea a sustinut ca a existat o tentativa de asasinat asupra sa (FOTO)

Liderul PSD a sustinut, marti seara, ca anul trecut s-a incercat asasinarea sa. Am avut anul trecut in aprilie o tentativa de a fi omorat. Au venit 4 romani in Romania, cazati la Athene Palace, am. continuă pe B1

Cele mai bune glume despre presupusa tentativa de asasinare a lui Dragnea: Ce fraier este Soros. Trebuia sa angajeze patru jandarmi

Romanii s-au amuzat copios si mediul virtual a fost inundat de glume dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 ca patru straini au fost platiti sa-l asasineze.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Scrumiera

Un moldovean se duce la un bar si striga: -Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul aduce, dupa cinci minute, iar: - Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul nervos aduce, dar dupa cinci.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bucuresti

Bula si Strula merg in Bucuresti. La un moment dat ei se ratacesc in orasul acela mare. Bula stiga dupa Strula, iar Strula striga si el dupa Bula. Politistii vazand atata zarva, ii aresteaza si ii duc la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bicicleta

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini!!! Dupa inca o tura: - Uite,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Muierea

Un ardelean statea in parcul Garii de Nord. La un moment dat, un tip care facea jogging se opreste in fata lui si incepe sa faca flotari. Ardeleanul se uita de jur imprejurul sportivului si dupa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Mai tarziu

Intr-o intersectie se tamponeaza 2 masini. Se dau jos soferii: unul este politist, altul un rabin. - Sa multumim lui Dumnezeu ca n-am patit-o mai rau - zice rabinul si scoate o sticla de bautura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Statia

O blonda in troleibuz. Soferul anunta: - Umatoarea statie 1 decembrie. Blonda cuprinsa de panica: - Si mai devreme nu se poate??? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pisica

- Mami, mami, tata mi-a otravit pisica! - Lasa, draga, poate ca a fost nevoit sa o faca. - Nu, n-a fost. si doar a promis ca ma lasa pe mine.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parasuta

Un oltean hotaraste ca trebuie neaparat sa se apuce de skydiving. Se duce tipul la un club. Astia il baga in primul avion. La momentul potrivit, deschide usa avionului si se arunca. Trage de sfoara. dar.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )