Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune glume dupa furtuna din Capitala: A dracu care v-o mai anunta cand ploua FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume dupa furtuna din Capitala: A dracu care v-o mai anunta cand ploua FOTO VIDEO

Furtuna violenta anuntata pentru miercuri seara in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a dovedit ca nu a facut ravagiile preconizate de autoritati. continuă pe Adevărul

Traian Basescu ataca dur politicienii de la guvernare, dupa furtuna din Capitala: Lichele politice patentate, jos labele de pe ANM

Fostul presedinte, Traian Basescu nu a pierdut ocazia si a iesit la atac dupa furtuna din Capitala. Acesta a scris unmiez de noapte un mesaj usturator pe Facebook, care se adreseaza clasei.

Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala. Parodia care a devenit VIRALA pe Internet - A dracu care v-o mai anunta cand ploua (VIDEO, FOTO)

Furtuna anuntata de autoritati si meteorologi in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a constatat ca bucurestenii au fost alertati aproape.

Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala. Parodia care a devenit VIRALA pe Internet! (VIDEO, FOTO)

Furtuna anuntata de autoritati si meteorologi in Capitala a starnit o avalansa de glume in mediul virtual, dupa ce s-a constatat ca bucurestenii au fost alertati aproape.

VIDEO 'Doamne, fereste! Zici ca vine sfarsitul lumii!' Cele mai tari glume online dupa furtuna din Capitala

Dupa o furtuna care nu a facut ravagiile la care se asteptau autoritatile din Bucuresti, vijelia s-a mutat in mediul virtual.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

Stilistii si editorii de moda de la Harpers Bazaar au decis! Iata care sunt vedetele care intra in Top 10 al celor mai bune aparitii vestimentare de la ceremonia premiilor EMMY din acest an! .

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

500 de copaci au fost distrusi, la Timisoara, in urma furtunii de duminica, iar inlocuirea lor costa 3,5 milioane de lei. Totodata, la Gradina Zoologica din Timisoara este nevoie de 800. 000 de lei pentru remedierea pagubelor, a anuntat, marti, primarul timisorean Nicolae Robu.

Cele mai bune ceaiuri de baut toamna

Un obicei extrem de sanatos, bautul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sanatatii tale. iti ofera un moment de relaxare pe care il poti savura alaturi de cei dragi, o pauza de la munca, modalitatea ideala de a te detasa de serviciu si a te duce acasa linistit sa te bucuri de familie si o sursa buna de vitamine si antioxidanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )