Libnet.ro
UNICEF

21:45

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

Stilistii si editorii de moda de la Harpers Bazaar au decis! Iata care sunt vedetele care intra in Top 10 al celor mai bune aparitii vestimentare de la ceremonia premiilor EMMY din acest an! . continuă pe ADPM

Top 10 cele mai vandute SUV-uri de dimensiuni mici in Europa. Dacia Duster este pe o pozitie fruntasa

Masinile din segmentul B-SUV de dimensiuni mici) sunt cele mai cautate de catre europeni, iar producatorii auto anunta fiecare cate un model, pentru ca toti vor sa fie prezenti in aceasta piata. Pana acum francezii au cea mai mare cota de piata din.

Cele mai memorabile aparitii fashion din Gossip Girl

Serial Gossip Girl a fost un adevarat fenomen international in urma cu aproape zece ani. Unul din cele mai apreciate aspecte ale productiei l-au reprezentat tinutele vestimentare purtate de actori, ei devenind reper in ceea ce priveste stilul adolescentilor de pretutindeni.

iPhone 8 si iPhone X vor fi cele mai bune telefoane pe piata. De departe. Cat de mare este diferenta fata de pricipalele rivale

Noile terminale Apple, iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au fost lansate saptamana trecuta in cadrul unui eveniment care a avut loc in Cupertino, California. Ele au fost primite destul de bine de catre public, insa au existat si multe reactii acide la adresa acestora, in special in ceea ce priveste varianta de top, iPhone X.

Doua banci din Romania se afla in topul celor mai sigure din Europa Centrala si de Est

Doua banci din Romania au intrat in Top 10 celel mai sigure banci din Europa Centrala si de Est. Clasamentul este realizat de revista americana Global Finance si cuprinde cele mai sigure banci din lume.

Cele mai bune ceaiuri de baut toamna

Un obicei extrem de sanatos, bautul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sanatatii tale. iti ofera un moment de relaxare pe care il poti savura alaturi de cei dragi, o pauza de la munca, modalitatea ideala de a te detasa de serviciu si a te duce acasa linistit sa te bucuri de familie si o sursa buna de vitamine si antioxidanti.

La 9 ani de la criza, sfaturile plictisitoare de investitii ale lui Warren Buffett au fost cele mai bune

Pentru a marca cei 9 ani trecuti de la criza financiara si falimentul bancii americane Lehman Brothers, saptamana aceasta am citit o intreaga serie de materiale scrise in toamna lui 2008, pentru a-mi readuce aminte de acele momente si pentru a compara.

Red Carpet EMMY 2017. Cele mai spectaculoase aparitii!

Tocmai a avut loc editia din acest an a ceremoniei premiilor EMMY si, wow, ce defilare a avut loc pe covorul rosu! Actritele din cele mai de succes seriale, dar si din industria cinematografica, si-au facuit aparitia pe Red Carpet in tinute vestimentare impresionante.

Castigatorii Primetime Emmy 2017: cine sunt cei mai buni actori de televiziune, cele mai bune seriale si emisiuni FOTO

Cea de-a 69-a editie a galei Primetime Emmy Awards 2017 a avut loc aseara, 17 septembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles, iar Stephen Colbert a fost gazda evenimentului. Emisiunea umoristica Saturday Night Live NBC), serialele The Handmaids Tale Hulu) si Big Little Lies HBO) au fost marii castigatori ai serii.

Cele mai puternice plante medicinale

Plantele sunt folosite pentru vindecarea bolilor de secole intregi. Chiar si in ziua de azi plantele reprezinta o sursa de terapie si vindecare pentru foarte multe afectiuni. Iata o lista cu cele mai puternice plante medicinale, care ajuta la vindecarea a numeroase boli:.

Cele mai importante momente de la EMMY 2017

Ceremonia de decernare a Premiilor EMMY a inclus multe momente memorabile pentru industria de film de la Hollywood. Iata doar cateva dintre acestea.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )