Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep a depasit-o pe Maria Sharapova. Locul doi pentru romanca intr-un top american a celor mai bune jucatoare din circuitul profesional

B1 B1,
Simona Halep a depasit-o pe Maria Sharapova. Locul doi pentru romanca intr-un top american a celor mai bune jucatoare din circuitul profesional

Jurnalistii de la Bleacher Report au clasat-o pe Simona Halep, locul 3 WTA, pe locul doi, iar pe Maria Sharapova, locul 2 WTA, pe locul 3, intr-un top a celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist inaintea de. continuă pe B1

Clasament WTA: Simona Halep o ameninta pe Maria Sharapova

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA pe ultimele 52 de saptamani, dar dupa rezultatele remarcabile de la Indian Wells si Miami Open s-a apropiat la doar 300 de puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului secund.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep se mentine pe locul 3 al ierarhiei WTA, cu 7. 571 de puncte. Dupa ce a ajuns pana in semifinale la Miami, Halep s-a apropiat la 319 puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului al doilea. Lider se mentine Serena Williams.

Simona Halep versus Ilie Nastase. Cum trateaza Maria Sarapova si Serena Williams convocarile la nationala

Crticata de Ilie Nastase pentru decizia de a sari peste meciurile din Fed Cup, Simona Halep are in ajutorul ei colegele: 9 jucatoare din Top 10 obisnuiesc sa refuze convocarea la nationala.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep, semifinalista saptamana trecuta la Miami Open, se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, insa diferenta de puncte fata de sportiva de pe pozitia a doua,.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Simona Halep se marita? Iata despre cine se spune ca ii va fi sot!

Simona Halep se pregateste, se pare, de nunta. Alesul ei este, conform informatiilor aparute in presa, Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, iar nas ar urma sa fie, pare-se, chiar Gheorghe Hagi.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Se stie deja ca Simona Halep nu va juca in barajul cu Canada pentru a pregati cum se cuvine turneul de la Stuttgart, care va incepe in ziua imediat urmatoare partidei din Fed Cup.

Simona Halep: Eu zilnic joc pentru Romania, acolo langa numele meu arata tara noastra

Intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, Simona Halep a vorbit despre decizia sa de a nu participa la FedCup, zicand ca ea joaca zilnic pentru Romania, indiferent de turneu, iar un rezultat bun la Roland.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )