Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] . continuă pe Playtech

Cele mai bune aplicatii si jocuri pentru Android: Microsoft Word e in top

Spre final de an, Google ne spune care au fost cele mai bune si populare jocuri si aplicatii. Surprinzator sau nu), Microsoft e in top.

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] .

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

Cele mai bune magazine cu aplicatii pentru Android, daca nu vrei Play Store

Ca sa ai acces la aplicatiile Google pe Android, ai nevoie de Play Store. Daca nu vrei insa sa stie Google totul despre tine, poti apela la alternative. Acestea ar fi cele mai bune.

Cele mai bune alimente pentru articulatii

Bunele obiceiuri alimentare reprezinta o modalitate simpla si placuta de a va mentine sanatatea articulatiilor. Va prezentam unele dintre cele mai bune alimente pentru articulatii.

The Witcher 3 este jocul anului 2015

The Witcher 3 a castigat cel mai important premiu in cadrul evenimentului Game Awards 2015. La final de ani, cu ocazia Game Awards 2015, au fost premiate cele mai bune jocuri lansate pe piata in anul 2015. Ca intotdeauna, cel mai important premiu este Game of the Year 2015, acordat celui mai reusit joc. in [] .

Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani

Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca. Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii - Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine.

Cele mai in voga nume in 2015. Cum au fost botezati cei mici!

Sophia si Jackson sunt numele cele mai folosite anul acesta de parintii care si-au botezat copiii. Sophia este, de altfel, lider in acest clasament, de sase ani incoace. Iata ce alte nume au fost in voga in 2015.

Apple are cele mai performante procesoare de pe piata in prezent

Un test efectuat pe AnTuTu ne arata ca Apple produce cele mai performante procesoare de pe piata. Piata procesoarelor a devenit un extrem de competitiva in ultimul timp. Pe langaSamsung, care a reusit sa le dea o lovitura importanta celor de la Qualcomm odata cu lansarea chip-uli Exynos 7420, un impact mare l-au avut si [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )