Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai bune legume din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune legume din Bucuresti

Diferenta dintre marile restaurante si celelalte o vezi, cu adevarat, la legume si la sosuri. Nu la carne, la peste si la ce mai poti primi intr-o farfurie. Replica lui Paul Bocuse, cum ca un peste e un excelent pretext pentru un sos bun, e o sinteza foarte plastica si elocventa in aceasta privinta. continuă pe Adevărul

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sunt la Argentine! A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost cea de la Sushi, Sashimi, Ramen si Udon, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Reduceri azi la eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Magazinul online eMAG continua campania de reduceri Stock Busters, cu oferte la mai multe cateogorii de produse. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la electrocasnice.

HOROSCOP. Cele mai puternice semne din zodiac. Sunt partenerul de viata ideal

HOROSCOP Berbec Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. El este plin de viata si energie, cu o personalitate intensa si aventuroasa. Nu se teme de nimeni si nimic, este intotdeauna.

CELE MAI BUNE BANCURI SECI: Miriapod

Un miriapod ii spune miriapoditei: - imi esti draga! Ea ii raspunde: - Si tu imi esti drag! Si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de mana.

Premii de 150.000 de euro pentru cele mai bune idei de inovare sociala adresate tinerilor din Europa

Comisia Europeana a lansat Competitia Europeana de Inovare Sociala, organizata impreuna cu Ashoka si alte patru organizatii europene, sub tema RE:THINK LOCAL. Trei premii in valoare totala de 150. 000 de euro vor fi oferite celor mai bune trei proiecte de inovare sociala ce adreseaza provocarile comunitatilor locale pentru integrarea tinerilor in economia locala.

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Grenade

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa din Bucuresti. - Ce ne facem cu ele? - Le ducem la sectie. - Si daca explodeaza una pe drum? - . Atunci spunem ca am gasit doar.

Motivul pentru care pe aceste aeroporturi se pierd cele mai multe zboruri

Aeroporturile din China Beijing sau Shanghai) prezinta riscul cel mai mare pentru pierderea zborurilor de legatura, la polul opus situandu-se aeroporturile din Bucuresti, Amsterdam si Zurich, potrivit unui.

A douasprezecea editie a marsului biciclistilor din Bucuresti va avea loc smbata, 21 aprilie, ntre Piata Charles de Gaulle si Parcul Tineretului

A douasprezecea editie a marsului Vrem un oras pentru oameni! , cunoscut publicului drept Marsul biciclistilor va avea loc sambata, 21 aprilie 2018. Plecarea in mars se va face la ora 15. 30 de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau. Ca in fiecare an, participantii cer un oras pentru oameni, cu piste pentru biciclete si trotuarele libere de masini, incurajarea unei mobilitati durabile, in conditiile in care Bucurestiul este unul dintre cele mai poluate orase europene. Evenimentul atrage anual mii de participanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )