Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premii de 150.000 de euro pentru cele mai bune idei de inovare sociala adresate tinerilor din Europa

Adevărul Adevărul,
Premii de 150.000 de euro pentru cele mai bune idei de inovare sociala adresate tinerilor din Europa

Comisia Europeana a lansat Competitia Europeana de Inovare Sociala, organizata impreuna cu Ashoka si alte patru organizatii europene, sub tema RE:THINK LOCAL. Trei premii in valoare totala de 150. 000 de euro vor fi oferite celor mai bune trei proiecte de inovare sociala ce adreseaza provocarile comunitatilor locale pentru integrarea tinerilor in economia locala. continuă pe Adevărul

Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sunt la Argentine! A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost cea de la Sushi, Sashimi, Ramen si Udon, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Reduceri azi la eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Magazinul online eMAG continua campania de reduceri Stock Busters, cu oferte la mai multe cateogorii de produse. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la electrocasnice.

Cele mai bune legume din Bucuresti

Diferenta dintre marile restaurante si celelalte o vezi, cu adevarat, la legume si la sosuri. Nu la carne, la peste si la ce mai poti primi intr-o farfurie. Replica lui Paul Bocuse, cum ca un peste e un excelent pretext pentru un sos bun, e o sinteza foarte plastica si elocventa in aceasta privinta.

CELE MAI BUNE BANCURI SECI: Miriapod

Un miriapod ii spune miriapoditei: - imi esti draga! Ea ii raspunde: - Si tu imi esti drag! Si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de mana.

Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita

Exista cateva zodii care dau totul atunci cand sunt indragostite. Oricine si-i doreste alaturi. Iata care sunt cele mai romantice zodii! Taur Taurii sunt genul de persoane pentru care dragoste este cel mai.

Proiectul privind Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii a fost votat n comisiile de specialitate din Senat. Opozita acuza ca au fost pastrate cele mai nocive prevederi

Comisia economica si Comisia pentru buget-finante din Senat au adoptat propunerea legislativa privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, cu amendamente, in conformitate cu observatiile Eurostat, a precizat ministrul Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. in replica, Opozitia acuza faptul ca proiectul pastreaza cele mai nocive prevederi.

Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca Cele mai multe spitale sunt inecate in datorii, iar managerii, cu mici exceptii, chiar nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt. Potrivit deputatului Tudor Pop, categoriile cele mai afectate de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor din sistemul sanitar sunt personalul auxiliar, personalul mediu auxiliar, iar pe unele categorii, rezidentii. Sunt si situatii unde medici primari si asistentele incaseaza mai putini bani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pastilele

- Alinuta, de ce te tot invarti in jurul mesei cu cana aceea in mana? o intreaba mama pe fiica-sa cea blonda. - imi iau pastilele! raspunse Alinuta. - Pai si nu poti sa stai locului? - Nu, pentru ca.

Grupul Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru pachetul majoritar de actiuni al Direct Energie

Grupul petrolier Total va plati 1,4 miliarde de euro 1,73 miliarde de euro) pentru a achizitiona o participatie majoritara 74,33%) la retailerul francez de electricitate Direct Energie, intr-o tranzactie care va spori concurenta cu care se confrunta liderul pietei, EDF, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )