Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai bune locuri pe care sa le vezi in Creta

Antena3 Antena3,
Cele mai bune locuri pe care sa le vezi in Creta

Daca ajungi in Creta, ai o multime de lucruri de facut. Poti face catarari, poti vizita ruine ale cetatilor minoice, te poti relaxa in statiuni la malul marii, poti vizita Muzeul de Arheologie sau manastiri. Iata. continuă pe Antena3

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Caldura mare, mon cher!. Cele mai racoroase locuri in care bucurestenii au ales sa scape de canicula (VIDEO)

Strandul si piscinele au fost locurile unde romanii au dat navala sa se racoreasca. Tinerele si-au adaugat un strat de bronz inainte de concediu, iar distractia a fost in toi. Toboganele.

Turism gastronomic in satele transilvanene. Relaxare de o zi in decoruri de poveste, cu cele mai bune preparate traditionale romanesti

Mai multe ONG-uri interesate de pastrarea identitatii vechilor sate transilvanene si de promovarea acestora au pus pe picioare un proiect inedit, prin care familii tinere din toata tara, dar si foarte multi straini descopera traditia culinara si specificul unor sate uitate de lume.

Cele mai bune alimente pe timp de canicula

In zilele caniculare, este recomandata o alimentatie care sa ne aduca un surplus de vitamine si minerale, dar si un consum sporit de lichide. Alimentele trebuie sa fie usoare si variate, care sa asigure organismului necesarul de proteine, carbohidrati si lipide. Si asta pentru ca, vara, corpul face eforturi sa isi scada temperatura, in principal prin eliminare de apa, dar cu efectul nedorit al pierderii unor cantitati importante de saruri minerale. Astfel, temperaturile ridicate cresc riscul deshidratarii, putand provoca totodata si variatii periculoase ale valorilor tensiunii arteriale si, desigur, insolatie. in plus, aerul conditionat ne obliga la un efort suplimentar de adaptare la schimbarile bruste de temperatura.

Alegeri parlamentare Spania: Conservatorii actualului premier interimar Mariano Rajoy au obtinut cele mai multe locuri

Conservatorii aflati la putere in Spania au castigat alegerile legislative cu 32,7% din voturi, o cifra in crestere comparativ cu cea de la precedentul scrutin din decembrie, potrivit rezultatelor.

Secretul unui vin romanesc considerat printre cele mai bune din lume: cat influenteaza calcarul din sol calitatea Tamaioasei produsa pe dealul Isrita

Tamaioasa romaneasca a viticultorului Lica Lupu, din comuna buzoiana Breaza, a obtinut medalia de aur la Concursul International de Vin de la Focsani, unde a concurat alaturi de alte peste o suta de vinuri dulci din toata lumea.

Secretul unui vin romanesc considerat printre cele mai bune din lume: cat influenteaza calcarul din sol calitatea Tamaioasei produsa pe dealul Istrita

Tamaioasa romaneasca a viticultorului Lica Lupu, din comuna buzoiana Breaza, a obtinut medalia de aur la Concursul International de Vin de la Focsani, unde a concurat alaturi de alte peste o suta de vinuri dulci din toata lumea. Calitatea licorii, spune proprietarul vinului medaliat, depinde deopotriva de priceperea viticultorului si generozitatea naturii.

GALERIE Cele mai bune glume si reactii de pe Twitter Brexit

Socul resimtit de intreaga lume dupa surpriza furnizata de votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana s-a vazut si pe retelele de socializare, utilizatorii de pe Twitter reactionand cu mesaje ironice sau triste.

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )