Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai bune medicamente naturale pentru bolnavii de Parkinson

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune medicamente naturale pentru bolnavii de Parkinson

NEUROLOGIE Cele mai multe cazuri de boala Parkinson sunt depistate la 10-20 de ani de la debut, iar tratamentul se adreseaza simptomelor. Alimentatia, activitatea fizica si medicatia sunt cei trei piloni importanti pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care se confrunta cu aceasta boala invalidanta. continuă pe Adevărul

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

Documentaria. ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.

Coachella 2017: cele mai bune concerte vor fi disponibile gratuit pe YouTube

La fel ca in anii trecuti, cele mai bune concerte de la Coachella 2017 vor putea fi vizionate pe YouTube in mod gratuit din confortul caminului. Amatorii de muzica de calitate se vor putea delecta weekendul viitor cu cateva concerte la rezolutie HD gratuit pe YouTube. intamplarea face ca cel mai popular festival de muzica [].

Cele mai bune filme pentru copiii mici si mari revin primavara aceasta la KINOdiseea Altfel

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, are in premiera anul acesta o editie intermediara, in cadrul saptamanii Scoala Altfel, intre 15 - 21 mai, atat in Bucuresti, la Cinema Muzeul Taranului si Hollywood Multiplex dar si in Arad, la Cinema Arta, in Cluj, la Cinema Dacia si in Pitesti, la Cinema Trivale.

Utile:Transpiratia in exces - care pot fi cauzele si cum o tratam; Argila verde combate acneea si caderea parului; 14 cele mai bune alimente care fac bine ficatului

Ce boala rara are ca semne prevestitoare anemia si durerile de spate. Mielomul multiplu este o forma incurabila, rara si agresiva de cancer al sangelui, care afecteaza maduva osoasa. In general, se manifesta prin dureri puternice de spate, fracturi si. 7 superalimente mai putin cunoscute, care te ajuta sa te mentii in forma. Spirulina - acest superaliment de care foarte putini au auzit este, de fapt, o alga unicelulara, care se numara printre cele mai investigate plante ale planetei si are atat de multe beneficii incat ar trebui sa.

Cele mai bune bancuri despre iepurasul de Paste. Ce face un poznas pe un camp minat

Iepurasul este personajul principal din nenumarate bancuri si glume care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai reusite bancuri de acest fel.

Mesaje de Florii 2017. Cele mai istete Mesaje de Florii 2017

Mesaje de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Mesaje de Florii 2017. Cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Trimite celor .

Urari de Florii 2017. Cele mai frumoase Urari de Florii 2017 pentru cei dragi

Urari de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Trimite celor .

Adobe lucreaza la o aplicatie care iti poate infrumuseta chiar si cele mai urate selfie-uri

Adobe ne arata care va fi viitorul selfie-urilor. O aplicatie care se va folosi de inteligenta artificiala pentru a-ti infrumuseta chiar si cele mai uratefotografii. Compania nu este straina de ceea ce presupune un program de modificare a imaginilor si, putem spune, ca ne-a adus pe piata una dintre cele mai profesioniste aplicatii- Adobe Photoshop.

URARI SI MESAJE DE FLORII. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )