Libnet.ro
UNICEF

06:00

URARI SI MESAJE DE FLORII. Care sunt cele mai populare nume de flori

Antena3 Antena3,
URARI SI MESAJE DE FLORII. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai nocive fructe din punctul de vedere al continutului de pesticide

Introduse in gradinarit acum peste 75 de ani, pesticidele prezinta si o serie intreaga de pericole, in special asupra celora care consuma fructe tratate cu asa ceva. Iata care sunt cele mai nocive fructe, din punct de vedere al numarului de pesticide, conform unui studiu recent al Environmental Working Group EWG), o organizatie americana cu sediul la Washington D.

Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Google se confrunta cu o noua problema, iar de aceasta data recenziile false la aplicatiile din Google Play sunt cele care-i pun bete in roate companiei. Google ne aduce in fata o noua problema, care nu face decat sa ne trezeasca neincrederea in mediul online. Cand vine vorba de descarcarea aplicatiilor, feedback-ul oferit de utilizatori nu [].

Cele mai folosite metode de escroci. Care sunt cele mai simple pacaleli, sfaturi de la politisti ca sa nu fii inselat

Calarasenii sunt avertizati sa anunte imediat politia in cazul in care primesc telefoane sau mesaje prin care li se solicita sa trimita bani pentru a ajuta o ruda implicata intr-un accident rutier, pentru a intra in posesia unui premiu, ori pentru a beneficia de un serviciu la un pret prea bun ca sa fie adevarat.

Efectele negative ale cimbrului. Pentru cine este contraindicat unul dintre cele mai populare condimente-medicament

Folosit in multe de bucatarii ale lumii, gratie aromei sale placute ce deriva din lista lunga de uleiurile esentiale continute, cimbrul este la fel de valoros si in fitoterapie, fiind recomandat pentru tratarea a zeci de afectiuni medicale. Totusi, nu oricine il poate folosi ca remediu in indicatiile terapeutice ce i-au fost asociate.

FELICITARI FLORII PT FACEBOOK.Cele mai frumoase poze cu flori pentru cei cu nume de floare

Crestinii ortodocsi praznuiesc, duminica, 24 aprilie, FLORIILE, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele, rememorand intrarea lui Iisus in Ierusalim,.

Urari de Florii 2017. Cele mai frumoase Urari de Florii 2017 pentru cei dragi

Urari de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Urari de Florii 2017. Trimite celor .

Mesaje de Florii 2017. Cele mai istete Mesaje de Florii 2017

Mesaje de Florii 2017. Cu o saptamana inainte de Paste e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Alege un mesaj plin de caldura si indrepta gandurile tale calde spre cei.

Mesaje de Florii 2017. Cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Florii 2017. Milioane de romani sarbatoresc Floriile in aceasta duminica. Cu o saptamana inainte de Pasti, e timpul pentru cele mai frumoase Mesaje de Florii 2017. Trimite celor .

Cele mai bune medicamente naturale pentru bolnavii de Parkinson

NEUROLOGIE Cele mai multe cazuri de boala Parkinson sunt depistate la 10-20 de ani de la debut, iar tratamentul se adreseaza simptomelor. Alimentatia, activitatea fizica si medicatia sunt cei trei piloni importanti pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care se confrunta cu aceasta boala invalidanta.

Care sunt semnificatiile si originile numelui si logoului Bluetooth

Bluetooth este o tehnologie care ne insoteste pe telefoanele mobile si nu numai de ani buni, iar originile numelui si logoului acesteia sunt destul de interesante. Avem parte de zeci si poate chiar sute de povesti cu privire la modul in care cele mai mari branduri ale lumii si-au creat logourile sau numele. Tehnologia Bluetooth [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )