Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune metode pentru a rezolva un conflict in relatie. Asa scapi de certuri

Antena3 Antena3,
Cele mai bune metode pentru a rezolva un conflict in relatie. Asa scapi de certuri

Relatiile perfecte nu exista. Orice femeie care a petrecut cel putin cativa ani langa persoana iubita a trecut prin experienta suisurilor si coborasurilor din relatie. Totodata, nu exista nici reteta perfecta pentru a fa. continuă pe Antena3

Cele mai bune documentare despre comunism

Cele mai bune documentare despre comunism. Istoria recenta a Romaniei poate fi studiata mai putin in manualele de specialitate si mai mult prin intermediul filmelor documentare care au fost realizate dupa 1989. Cele mai cunoscute si mai apreciate filme au devenit deja legendare si au fost realizate dupa sute si mii de ore de documentare si dupa amanuntite verificari ale arhivelor.

Cele mai bune statiuni din Costa Brava, pentru vacantele in familie

Prietenoasa cu cei mai mici membri ai familiei, cu plaje intinse si brodate de vegetatie, orase elegante si statiuni istorice, Costa Brava este cea mai inspirata alegere daca tanjesti dupa o vacanta linist.

Cele mai bune modalitati sa-ti ceri scuze

Atunci cand ai gresit si iti ceri iertare este important sa o faci intr-un mod in care persoana in fata careia ai gresit sa simta ca esti sincer. In caz contrar, scuzele tale vor face mai mult rau decat bine.

DPD Romania: IT, fashion si home deco, sectoarele care genereaza cele mai multe livrari pentru curieri

ITC, fashion, beauty, home deco si auto sunt industriile care au generat cele mai multe livrari pentru companiile de curierat romanesti in 2014, si care vor continua, in 2015, sa sustina peste 50% din business-ul curierilor de pe piata locala, arata datele DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de coletarie si curierat expres din Romania.

Romania, una dintre tarile catre care Fiscul ungar a trimis, in primul semestru, cele mai multe solicitari pentru informatii legate de evazionisti

In prima jumatate a anului, Fiscul ungar a transmis aproape 2. 000 de solicitari altor tari pentru informatii legate de posibili evazionisti. Romania, Germania si Slovacia sunt tarile unde au fost trimise.

Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Sucul obtinut dintr-un soi asiatic de pere reprezinta unul dintre cele mai bune remedii impotriva mahmurelii, deoarece este capabil sa scada cu pana la 21% intensitatea senzatiilor neplacute cauzate de consumul.

Bucuresti, magnet pentru medici datorita conditiilor mai bune de lucru si a cazurilor complexe

Capitala ii ajuta pe medicii din Romania sa capete experienta, drept urmare un sfert dintre acestia lucreaza in Bucuresti. Totul se datoreaza conditiilor mai bune de lucru, numarului crescut de pacienti si.

USM, in topul celor mai bune univesitati din Moldova pentru al cincilea an consecutiv. Ce loc ocupa in lume

Universitatea de Stat din Moldova ocupa primul loc in topul celor mai bune universitati din tara pentru al cincilea an consecutiv. Potrivit clasamentului mondial Ranking Web of Universities, USM se plaseaza pe locul 195 in Europa Centrala si de Est, pe locul 929 in Europa si pe locul 2. 868 in lume.

Cele mai asteptate evenimente la final de vara

Festivalul Enescu ori, dimpotriva, Rockstadt? Summer Well ori Maratonul Olteniei? Vezi in slide-urile urmatoare ce optiuni ai pentru ati petrece timpul liber la cateva dintre cele mai importante si asteptate evenimente de final de vara.

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )