Libnet.ro
UNICEF

18:15

USM, in topul celor mai bune univesitati din Moldova pentru al cincilea an consecutiv. Ce loc ocupa in lume

Adevărul Adevărul,
USM, in topul celor mai bune univesitati din Moldova pentru al cincilea an consecutiv. Ce loc ocupa in lume

Universitatea de Stat din Moldova ocupa primul loc in topul celor mai bune universitati din tara pentru al cincilea an consecutiv. Potrivit clasamentului mondial Ranking Web of Universities, USM se plaseaza pe locul 195 in Europa Centrala si de Est, pe locul 929 in Europa si pe locul 2. 868 in lume. continuă pe Adevărul

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de.

Topul celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in Romania

Imobiliare. ro a prezentat, in plin sezon estival, un clasament al celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii. Sunt cuprinse doar constructii noi, ridicate dupa anul 2000. in Capitala, cea mai scumpa proprietate din aceasta categorie costa aproape trei milioane de euro, in vreme ce cea mai scumpa oferta din Cluj-Napoca, urmatorul oras clasat, se apropie de pragul de pret de un milion de euro, iar in Timisoara, pretul solicitat pentru cea mai scumpa vila cu piscina este de 850 000 euro.

Lacul Miresei din Campina, in topul celor mai sinistre ape din Romania. Legenda tributului uman urias cerut de adancuri, confirmata inexplicabil de realitate

Lacul Miresei sau lacul Bisericii de la Campina este cunoscut ca o apa blestemata, o atractie inexplicabila pentru sinucigasi si un loc in care se petrec accidente mortale.

Cele mai bune statiuni din Costa Brava, pentru vacantele in familie

Prietenoasa cu cei mai mici membri ai familiei, cu plaje intinse si brodate de vegetatie, orase elegante si statiuni istorice, Costa Brava este cea mai inspirata alegere daca tanjesti dupa o vacanta linist.

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari.

Cele maibunefilmedesprerazboi din toatetimpurile VIDEO

Cele mai bune filme despre razboi din toate timpurile. Degradarea umana, disperarea care atinge cele mai inalte cote, masurile extreme,dar si devotamentul fata de patrie sunt doar cateva dintre aspectele surprinse in peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. Adevarul va propune astazi o lista a celor mai bune filme despre razboi din toate timpurile.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )