Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai bune motoare ale anului 2017

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune motoare ale anului 2017

Au fost desemnate cele mai bune propulsoare din lumea auto in anul 2017. Au fost acordate 13 premii, iar printre acestea se afla si propulsorul 1. 0 EcoBoost produs la Craiova. continuă pe Adevărul

Cele mai bune licee din Bucuresti

Colegiul National Sfantul Sava este in topul celor mai bune licee din Capitala si, ca si anul trecut, acesta este urmat indeaproape de Colegiul.

TOP 10 LICEE DIN BUCURESTI. Cele mai bune licee din Capitala

Colegiul National Sfantul Sava este in topul celor mai bune licee din Bucuresti. Colegiul Sfantul Sava este urmat indeaproape de Coleg.

Solstitiul de vara 2017: 21 iunie, debutul verii astronomice, este cea mai lunga zi a anului

Solstitiul de vara 2017. Solstitiul de vara, 21 iunie, este cea mai lunga zi a anului 2017, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Un moment semnificativ al anului, solstitiul de vara este asociat.

Cele mai uluitoare transformari ale actorilor care au jucat personaje de sex opus FOTO

Actorii sunt capabili de multe sacrificii pentru a optine un rol isi schimba complet infatisarea, se rad in cap, slabesc sau se ingrasa foarte mult si, uneori, chiar isi schimba sexul, la figurat.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Rusia de la Cupa Confederatiilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul dintre nationala Portugaliei si selectionata Rusiei, de la Cupa.

Cele mai dese greseli in email marketing

Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca email-ul creeaza cea mai mare rata de conversie si este mult mai eficient in atragerea de noi clienti, comparativ cu Facebook-ul. Andrei Georgescu, specialist in email marketing si fondator al unei agentii specializata in domeniu, White Image explica pentru StartupCafe. ro care sunt cele mai intalnite greseli care iti scad rata de click si cum poti masura eficienta unei campanii de email marketing.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Spania de la Campionatului European sub 21 de ani (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul Portugalia - Spania, care se intalnesc in meci direct in.

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de.

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )