Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai dese greseli in email marketing

Hotnews Hotnews,
 Cele mai dese greseli in email marketing

Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca email-ul creeaza cea mai mare rata de conversie si este mult mai eficient in atragerea de noi clienti, comparativ cu Facebook-ul. Andrei Georgescu, specialist in email marketing si fondator al unei agentii specializata in domeniu, White Image explica pentru StartupCafe. ro care sunt cele mai intalnite greseli care iti scad rata de click si cum poti masura eficienta unei campanii de email marketing. continuă pe Hotnews

Avocatii specializati in divortdezvaluie care sunt cele mai mari greseli care duc la distrugerea unei casnicii

Avocatii specializati in divorturi beneficiaza de un scaun in primul rand cand sunt discutate problemele intampinate in relatii. in fiecare zi, in birourile lor, acestia afla vrute si nevrute de la clienti despre ceea ce i-a determinat sa divorteze. Care sunt cele mai frecvente plangeri pe care le aud, aflati chiar de la avocati.

Unele dintre cele mai stranii vietati au fost gasite in adancul oceanului [FOTO]

Daca va intrebati ce fel de vietuitoare traiesc in abisul oceanului, ei bine o echipa de cercetatori poate raspunde acestei intrebari, oferind ca exemplu o suita de specimenestranii, care seamana cu cele mai negre cosmaruri. Abisul este unul dintre cele mai mari si mai adanci habitate de pe planeta, fiind cel mai putin explorat mediu [].

Politistii au descoperit una dintre cele mai mari comori naziste. Unde erau ascunse artefactele - VIDEO

Politia a gasit una dintre cele mai mari comori naziste, intr-o camera secreta a unei case din Buenos Aires, Argentina, potrivit The Guardian. in total, politia a descoperit 75 de.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Portugalia - Spania de la Campionatului European sub 21 de ani (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi cele mai interesante cote si pariuri pentru meciul Portugalia - Spania, care se intalnesc in meci direct in.

Kanal D va difuza un nou sezon al unuia dintre cele mai de succes seriale turcesti, Bahar: Viata furata: cand incepe si ce se intampla in noul capitol

Unul dintre cele mai de succes productii turcesti revine pe micile ecrane din Romania. Reprezentantii Kanal D au anuntat ca postul va difuza din iulie un nou sezon Bahar: Viata furata.

Joburi, joburi, joburi: ce afaceri au rulat cele mai mari site-uri de recrutare

Cresterea economica, care a dus la dezvoltarea companiilor si crearea de noi locuri de munca, se simte simte din ce in ce mai puternic in piata muncii de ceva vreme si implicit in rezultatele financiare ale organizatiilor de profil. Astfel, cele mai.

Cum trebuie evaluata corect locuinta si care sunt cele mai importante aspecte

Evaluarea corecta a locuintei este foarte importanta, indiferent daca proprietarul vrea sau nu sa vanda imobilul pe care il detine, pentru ca ii va creste sansele de tranzactionare la un pret corect si intr-un timp optim.

Cele mai folosite metode de escroci. Care sunt cele naive povesti pe care le spun, sfaturi de la politisti ca sa nu fii inselat

Doua metode de inselaciune care presupun patrunderea in locuinta si distragerea atentiei proprietarului, timp in care un complice sau mai multi scotocesc prin casa, dau batai de cap oamenilor legii. Pentru siguranta dvs. si a bunurilor, nu invitati straini in locuinta si nu va lasati amagiti de cei care va ofera chilipiruri, atrag atentia politistii.

Mame inainte de 15 ani! Cele mai multe fete-mame din UE sunt romance

Romania este pe primul loc in UE la numarul de copii nascuti tot de copii, adica de mame cu varste sub 15 ani. Mai mult, cifrele arata ca la noi in tara se afla o treime dintre toate cazurile de la nivelul Uniunii Europene, adica 676 din 2000.

Cele mai tari bancuri despre scotieni. Ce ii spune scotianul fetei cu care vorbeste telefonic la linia fierbinte

Va prezentam un top al celor mai reusite bancuri despre scotieni, popor despre care exista preconceptia ca ar fi foarte zgarciti. Propriile glume de acest fel le puteti scrie la sectiunea comentarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2403 seconds )