Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune oferte pe G2deal: Obtineti Windows 10 Pro la doar 12,31 euro si suita Office 2016 la 36,79 euro

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune oferte pe G2deal: Obtineti Windows 10 Pro la doar 12,31 euro si suita Office 2016 la 36,79 euro

Dupa cum probabil stiti, o licenta Windows 10 sau Office este destul de costisitoare si multor utilizatori de computer sau laptop li se par greu accesibile din acest punct de vedere. continuă pe Adevărul

Mutu: Romania si Danemarca, cele mai bune din grupa

Intr-un interviu acordat pentru FRF TV in cantonamentul nationalei Under 21 de la Buftea, selectione.

Supercomputerul care a analizat COVID-19 ca sa gaseasca cele mai bune tratamente

La inceputul acestei veri, supercomputerul Summit de la Oak Ridge National Lab din Tennessee a inceput sa descifreze date de la peste 40. 000 de gene din 17. 000 de probe genetice, intr-un efort de.

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

Top 10 cele mai bune filme cu Keanu Reeves. Rolul care l-a transformat in vedeta internationala (VIDEO)

Keanu Reeves implineste astazi, 2 septembrie, 55 de ani. Actorul a cunoscut faima mondiala odata cu filmul Matrix, in rolul hacker-ului Neo. Pe langa trilogia care a adunat milioane de fani din intreaga.

Pentru amatorii genului: cele mai bune 12 filme western din toate timpurile

Inainte sa existe Hollywoodul a existat Vestul Salbatic. O frontiera cu aventuri la alegere, unde cei puternici si indrazneti au batatorit pistele si cei slabi au stat acasa.

Succes international pentru Anghel Damian. Scurtmetrajul Celed este proiectat la cele mai importante festivaluri de film din lume

Anghel Daniel nu este doar un actor talentat ci si un regizor foarte bun. Scurtmetrajul Celed, scris si regizat de acesta, concureaza si este proiectat la cele mai importante festivaluri de film din lume.

Iasi, judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, raportate de la o zi la alta Judetele care au inregistrat sub 10 infectari in ultimele 24 de ore

Judetul Iasi a inregistrat cele mai multe cazui noi in ultimele 24 de ore, respectiv 95, urmat de Bucuresti, cu 83, Prahova, 57, si Bacau, 53. Noua judete au raportat sub zece imbolnaviri de la o zi la alta.

Cele mai mari temeri ale oamenilor: coronavirusul, somajul si saracia (raport)

Circa jumatate din populatia lumii considera coronavirusul drept una din cele mai mari ingrijorari, conform concluziilor celui mai recent sondaj What Worries the World publicat de Ipsos. COVID-19 este mentionat ca fiind principala grija in 14 din cele 27 de tari chestionate si este cea mai mare preocupare pentru a cincea luna consecutiva. Pandemia este de departe prima ingrijorare in Japonia, Australia, Malaezia si Spania, cu peste jumatate din cetateni foarte ingrijorati de acest subiect.

Horoscopul dragostei. Care sunt cele mai loiale zodii: in ce barbati poti sa ai incredere

Cand te gandesti la caracteristicile pe care le pretuiesti intr-adevar intr-un partener, loialitatea va fi probabil cap de lista. in timp ce oricine poate alege sa fie loial, anumite semne zodiacale sunt cele mai loiale partenerilor lor, potrivit expertilor in astrologie. Horoscopul dragostei Adevarul este ca toate cele douasprezece semne astrologice au darurile lor unice .

Calarasiul a inregistrat cele mai putine cazuri de infectie cu COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai putine infectii cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Calarasi, Mures si Tulcea. La Calarasi s-au inregistrat 4 noi cazuri, numarul pacientilor cu COVID-19 ajungand astfel la 574.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )