Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Playtech Playtech,
Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Ne propunem sa planificam cat mai bine atragerea si gestionarea fondurilor europene. Cresterea durabila nu poate fi conceputa in absenta digitalizarii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, vineri, solidaritatea de care au dat dovada statele Uniunii Europene in lupta cu epidemia de coronavirus. Acesta a precizat apoi ca suntem in fata a numeroase provocari, in.

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in.

De ce prea mult optimism ne afecteaza si asta s-a vazut cel mai bine in pandemie

Dupa valul de ingrijorare adus de inceputul pandemiei, lucrurile au inceput sa se calmeze si puteai vedea oriunde incurajari de tipul Totul va fi bine. Cati dintre prietenii sau.

Cea mai buna veste de astazi vine din Germania. Ce se asteapta nemtii sa se intample cat mai curand

Guvernul german a prognozat ca economia isi va reveni repede de pe urma socului creat de pandemia de coronavirus, sustine ministrul Economiei, Peter Altmaier. Acesta a mai adaugat ca nu se asteapta ca autoritatile sa introduca o noua runda de masuri de izolare ca in lunile precedente, martie si aprilie, transmite Reuters. Vesti bune din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )