Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai mari temeri ale oamenilor: coronavirusul, somajul si saracia (raport)

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari temeri ale oamenilor: coronavirusul, somajul si saracia (raport)

Circa jumatate din populatia lumii considera coronavirusul drept una din cele mai mari ingrijorari, conform concluziilor celui mai recent sondaj What Worries the World publicat de Ipsos. COVID-19 este mentionat ca fiind principala grija in 14 din cele 27 de tari chestionate si este cea mai mare preocupare pentru a cincea luna consecutiva. Pandemia este de departe prima ingrijorare in Japonia, Australia, Malaezia si Spania, cu peste jumatate din cetateni foarte ingrijorati de acest subiect. continuă pe Hotnews

Romanii si masinile electrice - Cum arata cifrele fata de tarile din regiune si fata de cele mai mari piete europene

Prima jumatate din 2020 a fost una record pentru masinile 100% electrice, atat in intreaga Uniune Europeana, cat si in Romania, chiar daca piata de la noi este inca minuscula. Austria, Polonia si Cehia sunt cele mai mari piete din regiune pentru masinile electrice, iar in Romania s-au inmatriculat in medie 100 pe luna in 2020. Numarul de modele full-electrice din piata creste constant, subventiile au fost motivante si totalul statiilor de incarcare se mareste in Europa.

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Daca lumina soarelui se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi cum razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita vizitate. Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume Taj Mahal India) Probabil toata lumea doreste sa vada cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni .

Zeci de romani dorm pe cartoane si saltele improvizate pe una din cele mai exclusiviste strazi ale Londrei

Mai bine de douazeci de barbati si femei isi petrec noptile pe saltele vechi si cartoane pe strada Park Lane din Londra, la doar cativa metri de mai multe hoteluri de cinci stele, iar Marea Britanie se confrunta cu o adevarata criza a locuirii pe fondul pandemiei.

Diferentele dintre saracii si bogatii lumii - tot mai mari

Analiza Capgemini: Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a crescut anul trecut dupa ce in 2018 scazuse pentru prima data in sapte ani Diferentele de avutie la nivelul populatiilor au existat intotdeauna. Anul acesta insa, odata cu deconectarea totala a pietelor bursiere de economia reala, diferentele dintre cei bogati si cei mai saraci au iesit in evidenta - cel mai mult in Statele Unite, tara cu cei mai multi asa-numiti high-net-worth individuals HNWI), grupul de persoane care detine averile cele mai ridicate de pe glob.

Virgil Popescu: Cred ca in aceasta vara turismul intern a fost la cele mai ridicate cote

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, crede ca turismul intern a fost in aceasta vara la cele mai ridicate cote si va avea incasari mai mari decat in perioada similara a anului.

Virgil Popescu: Eu cred ca in aceasta vara turismul intern a fost la cele mai ridicate cote

Turismul intern a fost in aceasta vara la cele mai ridicate cote si va avea incasari mai mari decat in perioada similara a anului trecut, considera ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, potrivit Agerpres. Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, in nordul Moldovei e plin, in Maramures e plin, pe Clisura Dunarii nu gasesti loc sa rezervi nici in septembrie, a declarat ministrul.

Horoscopul toamnei 2020. Ele sunt cele mai geloase zodii

Astrele indica noi experiente pentru cele 12 semne ale zodiacului. Cum stau nativii cu dragostea si care sunt cele mai geloase zodii? Horoscop 2020. Care sunt cele mai geloase zodii? Gelozia le este in sange! Iata mai jos care sunt cele mai geloase trei zodii ale horoscopului! Unele povesti de iubire se termina prematur de .

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

De ce picaturile de ploaie sunt mai mari si mai mici. Un specialist explica

Exista cateva zile in care ploaia cade pasnic si usor, hranind Pamantul. Dar in alte zile, ploaia cade torential pe care meteorologii o numesc o explozie de nori. Stand afara intr-una dintre aceste furtuni de ploaie intense, va puteti simti sufocati intr-un prosop greu si umed. Aceste furtuni pot inunda pamanturile de sub ele si .

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )