Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

ADPM ADPM,
Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! . continuă pe ADPM

Top 11 cele mai frumoase insule din Italia. Merita fiecare ban pentru a le vizita

Italia este o tara cu numeroase perisaje incantatoare, reprezentand definitia diversitatii naturale. De la arhitectura, cultura sau gastronomie, Italia este renumita in toata lumea si pentru numarul mare de insule de pe teritoriul ei. Daca ai ales capitala Imperiului Roman pentru urmatoarea ta vacanta, atunci trebuie sa parcurgi acest articol. Top 11 cele mai frumoase .

Cele mai frumoase gimnaste din Romania si din strainatate. Merita aur la fiecare aparitie FOTO

Tara noatra a fost intotdeauna favorita la capitolul nominalizari la gimnastica, intrand in istorie cand celebra Nadia Comaneci a primit 10 pe linie la paralele, fapt ce avea sa fie o premiera pentru Romania. Astfel, gimnastele noastre au captivat mereu lumea sportului, unele prin performanta, in timp ce altele au sedus obiectivul camerelor foto cu .

Primaria Sectorului 4, investitie de 4 milioane de euro in revitalizarea zonei Drumul Cretestilor, unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Capitala

Zona Drumul Cretestilor va fi revitalizata. Primaria Sectorului 4 anunta ca va investi 4 milioane de euro pentru ca acest cartie, unul dintre cele mai defavorizate din Bucuresti, sa capete un alt.

Probabil cele mai bune casti cu adevarat wireless, oficiale: cat costa Bose QuietComfort Earbuds

Daca ai avut vreodata ocazia sa testezi una dintre perechile de casti din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura sa afli ca aceeasi tehnologie avansata de anulare a zgomotului de fond.

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, inchis din cauza cazurilor de COVID-19. in aceeasi situatie se afla si alte scoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar si alte doua scoli generale si patru gradinite vor fi inchise temporar dupa ce aici au fost depistate mai multi elevi si profesori insectati cu SARS-CoV-2.

ADVERTORIAL Lasati fotbalul sa vina la voi. Cotele nebune pentru cele mai frumoase campionate din lume

Acum cateva saptamani vorbeam despre finalul plin de viata din aceste campionate. in ultimele etape inca se tragea tare de tot pentru un loc de UCL, UEL sau de ramanere in prima divizie. Lupta era ca la inceput. in Anglia aveai 5 echipe care dupa un singur meci puteau sa viseze la UCL sau sa nu ia nimic. Nimic nu sepierdea din spectacol, totul se transforma in drama, lacrimi de bucurie si de oftica pentru rateurile la mustata.

Cele mai afectate state din Europa de pandemia de COVID-19. Pe ce loc se afla Romania la numarul de infectari raportate la milionul de locuitori

In luna martie a fost declarata oficial pandemia de coronavirus. Focarul a aparut in China, iar mai apoi, in Europa. Italia si Spania au fost cel mai puternic afectate. Pe continentul european, dupa relaxarea.

Elevi de la cele mai mari Colegii din Alba Iulia, confirmati cu COVID-19. Variantele luate in calcul la inceputul anului scolar

Cele mai importante doua colegii din Alba Iulia au inregistrat cazuri de COVID 19 inainte de inceperea cursurilor.

COVID-19. Cele mai afectate judete din Romania in ultimele 24 de ore

311 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania, timp in care s-au efectuat 24. 939 de teste 14. 782 in baza definitiei de caz si a protocolului medical si 10. 157 la.

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )