Libnet.ro
UNICEF

08:30

Probabil cele mai bune casti cu adevarat wireless, oficiale: cat costa Bose QuietComfort Earbuds

Playtech Playtech,
Probabil cele mai bune casti cu adevarat wireless, oficiale: cat costa Bose QuietComfort Earbuds

Daca ai avut vreodata ocazia sa testezi una dintre perechile de casti din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura sa afli ca aceeasi tehnologie avansata de anulare a zgomotului de fond. continuă pe Playtech

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Cele mai ciudate obiceiuri in lume, in prima zi de scoala. Rusia incepe scoala mereu pe 1 septembrie, ce se intampla in Japonia

Prima zi de scoala este intotdeauna un motiv de bucurie. Pentru parinti, este posibil sa simta ca fiecare vara trece mai repede decat ultima. Este timpul sa va pregatiti micutul pentru scoala. Iar pentru copii, orele aparent nesfarsite de libertate se incheie brusc. Cele mai ciudate obiceiuri in lume Am aruncat o privire asupra traditiilor .

Primaria Sectorului 4, investitie de 4 milioane de euro in revitalizarea zonei Drumul Cretestilor, unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Capitala

Zona Drumul Cretestilor va fi revitalizata. Primaria Sectorului 4 anunta ca va investi 4 milioane de euro pentru ca acest cartie, unul dintre cele mai defavorizate din Bucuresti, sa capete un alt.

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, inchis din cauza cazurilor de COVID-19. in aceeasi situatie se afla si alte scoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar si alte doua scoli generale si patru gradinite vor fi inchise temporar dupa ce aici au fost depistate mai multi elevi si profesori insectati cu SARS-CoV-2.

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Elevi de la cele mai mari Colegii din Alba Iulia, confirmati cu COVID-19. Variantele luate in calcul la inceputul anului scolar

Cele mai importante doua colegii din Alba Iulia au inregistrat cazuri de COVID 19 inainte de inceperea cursurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )