Libnet.ro
UNICEF

14:30

COVID-19. Cele mai afectate judete din Romania in ultimele 24 de ore

B1 B1,
COVID-19. Cele mai afectate judete din Romania in ultimele 24 de ore

311 de noi cazuri de COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania, timp in care s-au efectuat 24. 939 de teste 14. 782 in baza definitiei de caz si a protocolului medical si 10. 157 la. continuă pe B1

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Cele mai frumoase gimnaste din Romania si din strainatate. Merita aur la fiecare aparitie FOTO

Tara noatra a fost intotdeauna favorita la capitolul nominalizari la gimnastica, intrand in istorie cand celebra Nadia Comaneci a primit 10 pe linie la paralele, fapt ce avea sa fie o premiera pentru Romania. Astfel, gimnastele noastre au captivat mereu lumea sportului, unele prin performanta, in timp ce altele au sedus obiectivul camerelor foto cu .

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Cele mai afectate state din Europa de pandemia de COVID-19. Pe ce loc se afla Romania la numarul de infectari raportate la milionul de locuitori

In luna martie a fost declarata oficial pandemia de coronavirus. Focarul a aparut in China, iar mai apoi, in Europa. Italia si Spania au fost cel mai puternic afectate. Pe continentul european, dupa relaxarea.

Top 11 cele mai frumoase insule din Italia. Merita fiecare ban pentru a le vizita

Italia este o tara cu numeroase perisaje incantatoare, reprezentand definitia diversitatii naturale. De la arhitectura, cultura sau gastronomie, Italia este renumita in toata lumea si pentru numarul mare de insule de pe teritoriul ei. Daca ai ales capitala Imperiului Roman pentru urmatoarea ta vacanta, atunci trebuie sa parcurgi acest articol. Top 11 cele mai frumoase .

MIHAI IONESCU, PRESEDINTELE ANEIR: Dupa HoReCa, exporturile au fost cele mai afectate de pandemie

Exporturile reprezinta sectorul cel mai afectat de pandemie, dupa HoReCa, ne-a spus Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR). Domnia sa ne-a explicat: in primul rand, sectorul exporturilor a fost afectat de aceasta criza pentru ca s-au dereglat circuitele comerciale intre partenerii nostri atat pe linie de aprovizionare, cat si pe linie de desfacere.

Mai multe adolescente din Romania au fost scapate din mainile unei retele de proxeneti

Un numar de 11 fete din Romania au reusit sa fie salvate de catre autoritati din mainile uneia dintre celemai mari retele de proxeneti. Fetele urmau sa fie duse in Scotia unde erau obligate sa se.

ADVERTORIAL Lasati fotbalul sa vina la voi. Cotele nebune pentru cele mai frumoase campionate din lume

Acum cateva saptamani vorbeam despre finalul plin de viata din aceste campionate. in ultimele etape inca se tragea tare de tot pentru un loc de UCL, UEL sau de ramanere in prima divizie. Lupta era ca la inceput. in Anglia aveai 5 echipe care dupa un singur meci puteau sa viseze la UCL sau sa nu ia nimic. Nimic nu sepierdea din spectacol, totul se transforma in drama, lacrimi de bucurie si de oftica pentru rateurile la mustata.

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )