Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

In ciuda insecuritatii cauzate de Brexit, Marea Britanie este cea mai buna tara din lume pentru a face afaceri in anul 2018, Romania situandu-se abia pe locul 43 la nivel mondial, arata clasamentul Celor mai bune tari pentru a face afaceri, realizat de revista Forbes. continuă pe Adevărul

Mevlut Cavusoglu, seful diplomatiei turce, si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania

Seful diplomatiei turce Mevlut Cavusoglu si-a exprimat speranta pentru relatii mai bune cu Germania in noul an, inainte de intrevederea pe care o are programata astazi cu omologul sau german Sigmar Gabriel.

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Trendul astrelor in saptamana ce urmeaza, cu Camelia Patrascanu. Care sunt zilele cele mai dificile

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit la Antena 3 despre trendul astral al saptamanii 8 - 14 ianuarie. Cele mai dificile zile ale saptamanii viitoare vor fi luni si marti, cand.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

Moarte si Donald Trump, cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si . morbide.

Teleormanenii au cele mai mici salarii din tara

Potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica, valabile pentru anul trecut, teleormanenii au cele mai mici salarii din tara.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

Mariana Ghena: Sper ca noua conducere sa manifeste implicarea, toleranta, bunatatea si exigenta pe care eu le-am aratat necenzurat colegilor mei

Fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Mariana Ghena, a prezentat in sedinta de vineri raportul activitatii Consiliului in 2017, spunand ca acesta a fost un prilej pentru membrii lui de a invata cum se iau cele mai bune decizii, declarandu-se convinsa ca anul 2018 va fi altfel, mai bun. Ghena a urat succes noii conduceri si a spus ca isi doreste ca aceasta sa manifeste implicare, toleranta, bunatate si exigenta fata de colegi, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )