Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai bune telefoane din 2017: sapte modele premium pe care sa le ai in vedere

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane din 2017: sapte modele premium pe care sa le ai in vedere

Mai toate lansarile au avut loc pana acum, astfel ca putem sa vorbim despre un top final pentru cele mai bune telefoane din 2017, cu cele mai bune recomandari. Anul acesta a venit cu o multime de telefoane care mai de care mai interesante si mai inovatoare. intre cele mai bune telefoane din 2017 se []. continuă pe Playtech

Cum gasesti pe Google cele mai bune poze

In functie de domeniul de activitate, s-ar putea uneori sa ai nevoie de fotografii pentru un proiect. in cativa pasi simpli, poti invata cum gasesti cele mai bune imagini pe Google. in teorie, cele mai bune imagini pe Google sunt la un click distanta. Intri pe Google. com, cauti cateva cuvinte cheie cu browserul tau preferat [].

ANFP a premiat cele mai bune practici din administratia publica. Cine sunt castigatorii

Prefecturi, primarii, scoli si institutii din domeniul agriculturii au fost premiate, zilele trecute, de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

FOTO Columbofilii care cresc cele mai scumpe pasari din Romania si-au dat intalnire la Craiova: Un exemplar poate ajunge la cateva mii de euro

Crescatorii de pasari si animale mici din Craiova au organizat la Centrul Multifunctional o expozitie in care sunt prezentate cele mai frumoase exemplare din Romania.

Acorduri cu UE pentru inchiderea investigatiei privind manipularea pietei valutare

Opt dintre cele mai mari banci din lume vor negocia cu Comisia Europeana acorduri pentru inchiderea unei investigatii vechi de patru ani, in care sunt acuzate de asociere pentru manipularea pietei valutare mondiale, al carei volum zilnic este de aproximativ 5. 300 de miliarde de dolari, relateaza Financial Times.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume. 50 de retete pentru bauturi alcoolice

In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor pentru a le transforma in alcool. Cartea contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari. Vezi si alte recomandari de lectura Comanda acum cartea online!Alte carti interesante!.

24 IT. Cele mai puternice si noi telefoane, comparatii si teste

In rubrica 24 IT au fost prezentate cele mai puternice si noi telefoane. Cine a intrat in arena smartphone-urilor puternice, ce calitati, piuteti afla in video de mai.

Apa Nova anunta ca va mentine salariile nete ale angajatilor la nivelul din 2017, dar analizeaza mai multe variante

Problemele cu care se confrunta companiile pe piata fortei de munca le detremina sa ia masuri pentru a-si pastra angajatii. De aceea, cele mai multe sustin ca vor mentine salariile nete ale angajatilor in 2018, dupa intrarea in vigoare a modificarilor.

Apa Nova anunta ca va mentine salariile nete ale angajatilor la nivelul din 2017, dar analizeaza mai multe variante

Problemele cu care se confrunta companiile pe piata fortei de munca le detremina sa ia masuri pentru a-si pastra angajatii. De aceea, cele mai multe sustin ca vor mentine salariile nete ale angajatilor in 2018, dupa intrarea in vigoare a modificarilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )