Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna []. continuă pe Playtech

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?.

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

Electroaparataj, vanata de samsari. Cum a disparut una dintre cele mai mari fabrici din Romania

Bucurestiul se pregateste sa adauge pe harta un nou mall. Bucuriatinerilor inseamna tristetea unor fosti angajati. Asta pentru ca noulcentru comercial va lua locul fostei fabrici Electroaparataj.

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Rusia interzice importul de bovine din Romania, sub pretextul bolii vacii nebune

Autoritatea sanitar-veterinara rusa a interzis, marti,importurile de bovine din Romania, invocand boalavacii nebune. in replica, presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu, a declarat, pentru Mediafax,ca exista o suspiciune de caz atipic depistat la o singura carcasa.

Netopia: Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile, cele mai cumparate produse din e-commerce

Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile online au fost cele mai cumparate produse si servicii din comertul electronic romanesc din 2014, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, conform informatiilor Netopia mobilPay, remise astazi redactiei.

Halep, nou record in tenisul romanesc: cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep a doborat recordul de castiguri obtinute din premii, care ii apartinea lui Andrei Pavel. Numarul 3 mondial, Halep a adunat, o data cu atingerea semifinalelor la Wimbledon, 5,318 milioane de dolari.

VIDEO Cele mai ciudate videoclipuri din toate timpurile

Excentrici sau poate doar prost consiliati, multi cantareti de renume au lansat de-a lungul timpului videoclipuri inspaimantatoare, kitschoase, chiar grotesti. Cu toate acestea, multe dintre ele s-au bucurat de un succes imens. Bonnie Tylor, Soundgarden si David Hasselhoff se numara printre artistii cu cele mai ciudate videoclipuri lansate vreodata.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )