Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?. continuă pe Adevărul

STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

Turistii care isi petrec vacanta in hoteluri sau pensiuni din Romania uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase. Printre cele mai neobisnuite obiecte uitate de turisti se afla un papagal, o rochie de mireasa, un catel sau o geanta cu bani, arata un sondaj recent in randul proprietarilor de unitati de cazare din intreaga tara.

Netopia: care sunt cele mai cumparate produse online cu cardul in 2014

Cele mai cumparate produse si servicii din e-commerceul romanesc de anul acesta, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, sunt biletele de avion, produsele de electro IT, fashion si jocurile online, potrivit.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cu cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului.

VIDEO Cele mai ciudate videoclipuri din toate timpurile

Excentrici sau poate doar prost consiliati, multi cantareti de renume au lansat de-a lungul timpului videoclipuri inspaimantatoare, kitschoase, chiar grotesti. Cu toate acestea, multe dintre ele s-au bucurat de un succes imens. Bonnie Tylor, Soundgarden si David Hasselhoff se numara printre artistii cu cele mai ciudate videoclipuri lansate vreodata.

FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

In aceste vremuri moderne, semnatura de mana se rezuma la initialele noastre sau, in cel mai fericit caz, este o varianta stilizata a numelui nostru, dar unele dintre personalitatile marcante au creat semnaturi minunate.

VIDEO Cele mai ciudate reality-show-uri din lume: concurenti dezbracati, curse cu masina politiei si X-Factorul poetilor

Reality-show-urile au atras dintotdeauna curiozitatea telespectatorilor, incingandu-le, in acelasi timp imaginatia si simtul umorului. Unele productii TV de gen, din dorinta de a avea cat mai mult succes, au dus realitatea la un alt nivel, fie ridicol, fie inimaginabil.

LiNX-cele mai inteligente aparate auditive exclusiv in Romania prin reteaua de cabinete Audionova

Pentru prima data in Romania, cel mai inteligent aparat auditiv este exclusiv prin reteaua de cabinete Audionova. Unul dintre cei mai remarcabili producatori din domeniu, GN Resound Danemarca, este reprezentat in Romania de Audionova- cel mai mare si de prestigiu lant de cabinete de testare si reabilitare auditiva din tara noastra ce reuseste de 15 ani sa aduca in exclusivitate tot ce apare nou in acest segment pentru romanii cu probleme de auz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )