Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara. continuă pe Wall-Street Ro

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

FOTO Cele mai frumoase castele din Europa de Vest

Perioada in care marii regi erau cei care controlau viata politica din Europa a trecut, insa locurile unde acestia au locuit si uneori si-au pus la punct planurile de extindere a teritoriilor lor au ramas.

FOTO VIDEO Cetatea Fagaras, a doua in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a prezentat un top zece al celor mai frumoase castele si cetati din lume. Fortareata romaneasca ocupa al doilea loc, dupa castelul Neuschwanstein din Germania.

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului.

Cele mai puternice pasapoarte din lume: Ei calatoresc cel mai usor in strainatate

Revista Good a realizat un top al celor mai puternice pasapoarte din lume, bazandu-se pe numarul de state pe care cetatenii unei tari pot sa le viziteze fara viza, doar cu pasaportul, potrivit BusinessInsider .

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )