Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai bune tinute purtate de Meghan Markle in 2019

ADPM ADPM,
Cele mai bune tinute purtate de Meghan Markle in 2019

2019 a fost un an extrem de aglomerat pentru Meghan Markle, dar asta nu a impiedicat-o pe Ducesa de Sussex sa se concentreze si pe stilul ei vestimentar. Iata cele mai bune tinute ale ei de anul acesta! . continuă pe ADPM

LISTA 2019: Probabil cele mai bune incubatoare, comunitati si autoritati pentru startup-uri din Europa

Uniunea Europeana a desemnat cele mai bune incubatoare, comunitati, institutii si organizatii pentru startup-uri si antreprenori de pe continentul nostru. Marti seara, la Helsinki, au fost decernate Premiile pentru promovarea intreprinderilor europene EEPA) 2019. in finala, la una dintre categorii, a intrat si o organizatie de firme IT din Romania, dar premiul s-a dus in Suedia.

Filmul Fotbal infinit al regizorului Corneliu Porumboiu, pe lista CELOR MAI BUNE FILME din ultimul deceniu (FOTO, VIDEO)

Prestigioasa publicatie The New Yorker a realizat o lista cu cele mai bune 27 de filme din ultimii 10 ani, iar o pelicula romaneasca se afla printre acestea.

Topul statiunilor montane din Romania. Unde sunt cele mai bune partii si care statiuni sunt mai potrivite pentru familii

Peste 62% dintre romani isi vor petrece vacanta de iarna in Romania, potrivit unui studiu realizat de OLX Cazare si Turism, iar printre cele mai populare destinatii montane se numara Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, Busteni si Vatra Dornei.

Cele mai bune solutii pentru depozitarea sau transferul produselor sunt oferite de catre Schoellerallibert.com! (P)

Industriile care produc diverse produse trebuie sa acorde o atentie deosebita solutiilor utilizate pentru transferul produselor realizate. Nu sunt putine situatiile in care din cauza cutiilor in care sunt depozitate si.

VIDEO A inscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, dupa un gest irational

Seara de marti a adus in atentia iubitorilor de fotbal a cincea etapa a grupelor Champions League, cu partide importante.

HOROSCOP. ZODIA in care se nasc cele mai bune femei

Femeia frumoasa bucura ochii, femeia inteleapta mintea, iar femeia adevarata sufletul. Dintre toate reprezentantele din zodiac, una singura indeplineste toate aceste trei conditii. Este vorba despre.

Meghan Markle si Printul Harry, decizie neasteptata. Gestul lor o va supara pe Regina. Ce planuiesc sa faca de Craciun

Meghan Markle si Printul Harry revin in atentia presei, din cauza unei decizii neasteptate. Din pacate, ducii de Sussex incalca inca o regula importanta din cadrul familiei Regale a Marii Britanii. Ce au hotarat sa faca de Craciun? Meghan Markle si Printul Harry incalca traditia de Craciun Cuplul ducilor de Sussex sunt unul dintre cele .

BOMBA la PALAT! Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry a aflat cine e TATAL! Asta da LOVITURA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu.

BOMBA la PALAT! Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry a aflat cine e TATAL! Asta da LOVITURA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu.

Meghan Markle i-a bagat o gramada de bani in conturile unui antreprenor din Africa de Sud printr-un simplu gest

De cand Meghan Markle a mers sa-si achizitioneze noua pereche de blugi de la Tshepo the Jean Maker din Victoria Yards saptamana aceasta, el a primit apeluri din intreaga lume de la colaboratori. Ducesa Meghan face o surpriza in Johannesburg pentru a sprijini artistii si designerii locali Tshepo Mohlala, 28 de ani, creeaza blugi inca .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )