Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai bune trucuri pentru a prepara cozonacul cu nuca perfect

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune trucuri pentru a prepara cozonacul cu nuca perfect

Cozonacul este unul dintre preparatele traditionale ale romanilor, nelipsit de pe mese in perioada marilor sarbatori. Chiar daca in preajma Pastelui marile magazine ofera la vanzare numeroase tipuri de cozonac, multi romani inca pastreaza traditia si ii prepara singuri, dupa retete preluate de la parinti sau bunici. continuă pe Adevărul

Alerta la unul din cele mai bune licee din Bucuresti. Peste 50 de elevi testati pentru meningita, dupa ce o fata a murit

Alerta medicala la unul din cele mai bune licee din Bucuresti, dupa ce o eleva de clasa a 12-a a murit fulgerator de meningita. De teama ca virusul sa nu se fi raspandit printre elevi, colegiul.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

Cele mai bune bancuri despre fotbalisti. Ce face Romania dupa ce castiga Cupa Mondiala? inchide playstationul si se duce la culcare

Glumele despre fotbalisti starnesc mereu amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

Eturia, afaceri de 11 milioane de euro si business in crestere, in 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii pentru concediul de vara?

Agentia Eturia a vandut, in 2018, vacante in valoare de 11 milioane de euro, iar anul acesta estimeaza o crestere cu 10%. Rezultatele bune ale business-ului se datoreaza investitiilor in resursa umana, dar si in zona de software, noilor contracte cu.

Mesaje de Florii: cele mai frumoase urari pentru cei dragi de marea sarbatoare a ortodocsilor

Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante din an si deschide perioada sarbatorilor de Paste. Peste un milion de romani isi sarbatoresc onomastica in ziua de Florii: 612. 662 de barbati si 762. 059 de femei, cei mai multi avand numele Florin, Viorica si Florentina. Iata ce mesaje le poti trimite celor dragi azi si ce le poti ura personal, daca ii vizitezi.

Cele mai bune idei de cadouri pentru un coleg de munca

Chiar daca zilele petrecute la birou nu sunt intotdeauna cele mai simple, atunci cand lucrezi intr-o echipa de oameni faini, obstacolele pot fi depasite mult mai usor si munca nu mai pare o corvoada. Pana la urma, atunci cand principalele coordonate sunt distractia si colaborarea, nu-i de mirare ca treaba se rezolva imediat.

Mesaje de Florii. Cele mai nostime mesaje, sms-uri, urari pe care le poti trimite familiei

Mesaje de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase Mesaje de Florii. Trimite asadar un mesaj plin de emotie si caldura si imparte gandurile tale bune cu cei pe care ii pretui.

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pe care le poti trimite persoanei iubite

Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase MESAJE DE FLORII. Trimite asadar un mesaj plin de emotie si caldura si imparte gandurile tale bune cu cei pe care .

Maia Sandu: Un guvern minoritar e cu riscuri mari, dar alternativele nu sunt mai bune

Un guvern minoritar ar putea sa reziste cateva luni, dar ar putea sa reziste si un an de zile, sustine co-presedinta Blocului ACUM, care a enuntat anterior aceasta formula pentru viitoarea guvernare. Potrivit politicienei, un guvern minoritar reprezinta riscuri mari, dar alternativele nu sunt mai bune si acest lucru este inteles si de partenerii externi, transmite IPN.

VIDEO INTERVIU Cafengiul Gheorghe Florescu: Nichita Stanescu ma astepta la sase dimineata, in fata magazinului. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu chiar inainte sa moara/ Ce cafea beau nomenclaturistii/Secretul celei mai bune cafele

Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai cunoscuti cafengii din Bucuresti. intr-un interviu pentru Hotnews, a povestit intamplari inedite despre personalitatile care veneau sa bea cafea la el. Nichita Stanescu ma astepta, uneori, la sase dimineata, in fata magazinului. In momentele lui de inspiratie, ii dadeam pungi de hartie pe care sa isi scrie poeziile. Si Marin Preda era iubitor de cafea, venea la magazin dupa ce isi vedea copiii. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu, chiar inainte de a muri, din cauza unui scheci pe care il avea la TVR, a spus Florescu. El a povestit cum beau nomenclaturistii cafea de contrabanda si a dezvaluit, in acelasi timp, care este secretul celei mai bune cafea la ibric, pe care fiecare o poate face acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )