Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai bune urmariri din istoria filmului (I)

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune urmariri din istoria filmului (I)

Accelerari spectaculoase, scrasnete de frana, viraje pe doua roti: iata cele mai frumoase momente din cinematografie in care masinile au vorbit. continuă pe România Liberă

FOTO. Cine sunt cele mai inteligente VEDETE din lumea filmului

Punctul comun intre Shakira, Ashton Kutcher, Emma Watson si David Duchovny este faptul ca IQ-ul fiecaruia este peste 130, superior mediei stabilita la 100, nivelul IQ-ului fiind calculat prin teste specifice).

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

Paradoxul romanesc, prezentat de OCDE: Cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor si avem cele mai proaste drumuri din UE

Oficialii de la Bruxelles ne atrag atentia ca, desi avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor. Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organiza.

Cele mai scarboase ingrediente din alimente. Pasta de gandaci, excremente de insecte, grasime de oaie in deserturile tale preferate

Unele ingredientele din alimente sunt prezentate ca fiind 100% naturale, insa ascund in spatele acestor prezentari un adevar socant. Multe dintre aceste ingrediente provin din surse care le-ar intoarce multora stomacul.

Cele mai bune remedii naturale pentru bolile de ficat

In hepatitele acute si cronice, dar chiar si in ciroza, plantele pot fi de un real ajutor. Practic, acestea vin in completarea tratamentului indicat de catre un specialist este bine de stiut ca acestea nu inlocuiesc medicamentatia).

Cum sa prepari pestele. Cele mai bune ponturi

Poate ca nu stii toate trucurile si cum sa prepari pestele, dar noi te vom invata, pas cu pas cum sa o faci. in primul rand, consumul de carne de peste previne afectiunile cardiovasculare, poliartritele reumatoide, bolile neurodegenerative, anemiile si depresiile. Pentru aceasta ar fi bine sa mananci 3-4 portii de peste pe saptamana.

Cele mai bune locuri pe care sa le vezi in Creta

Daca ajungi in Creta, ai o multime de lucruri de facut. Poti face catarari, poti vizita ruine ale cetatilor minoice, te poti relaxa in statiuni la malul marii, poti vizita Muzeul de Arheologie sau manastiri. Iata.

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

Topul celor mai bune licee din tara

Pentru absolventii de gimnaziu, admiterea se face in baza notelor pe care le obtin la Evaluarea Nationala, in proportie de 75%, si 25% reprezinta media celor patru ani de gimnaziu. Concurenta este.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )