Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum sa prepari pestele. Cele mai bune ponturi

Adevărul Adevărul,
Cum sa prepari pestele. Cele mai bune ponturi

Poate ca nu stii toate trucurile si cum sa prepari pestele, dar noi te vom invata, pas cu pas cum sa o faci. in primul rand, consumul de carne de peste previne afectiunile cardiovasculare, poliartritele reumatoide, bolile neurodegenerative, anemiile si depresiile. Pentru aceasta ar fi bine sa mananci 3-4 portii de peste pe saptamana. continuă pe Adevărul

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Cele mai bune remedii naturale pentru bolile de ficat

In hepatitele acute si cronice, dar chiar si in ciroza, plantele pot fi de un real ajutor. Practic, acestea vin in completarea tratamentului indicat de catre un specialist este bine de stiut ca acestea nu inlocuiesc medicamentatia).

Cele mai bune locuri pe care sa le vezi in Creta

Daca ajungi in Creta, ai o multime de lucruri de facut. Poti face catarari, poti vizita ruine ale cetatilor minoice, te poti relaxa in statiuni la malul marii, poti vizita Muzeul de Arheologie sau manastiri. Iata.

Secretul unui vin romanesc considerat printre cele mai bune din lume: cat influenteaza calcarul din sol calitatea Tamaioasei produsa pe dealul Isrita

Tamaioasa romaneasca a viticultorului Lica Lupu, din comuna buzoiana Breaza, a obtinut medalia de aur la Concursul International de Vin de la Focsani, unde a concurat alaturi de alte peste o suta de vinuri dulci din toata lumea.

Secretul unui vin romanesc considerat printre cele mai bune din lume: cat influenteaza calcarul din sol calitatea Tamaioasei produsa pe dealul Istrita

Tamaioasa romaneasca a viticultorului Lica Lupu, din comuna buzoiana Breaza, a obtinut medalia de aur la Concursul International de Vin de la Focsani, unde a concurat alaturi de alte peste o suta de vinuri dulci din toata lumea. Calitatea licorii, spune proprietarul vinului medaliat, depinde deopotriva de priceperea viticultorului si generozitatea naturii.

Compania romaneasca de confectii care a fost selectata de Bursa de la Londra drept una dintre cele mai competitive IMM-uri europene

11 companii romanesti au fost selectate de London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, ca fiind unele dintre cele mai competitive IMM-uri din Europa.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

Compania romaneasca de confectii care a fost selectata de Bursa de la Londra drept una dintre cele mai competitive IMM-uri europene

11 companii romanesti au fost selectate de London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, ca fiind unele dintre cele mai competitive IMM-uri din Europa. Printre acestea se numara si compania de confectii Eurotex, business-ul de.

Paradoxul romanesc, prezentat de OCDE: Cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor si avem cele mai proaste drumuri din UE

Oficialii de la Bruxelles ne atrag atentia ca, desi avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor. Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organiza.

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )