Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai catastrofale cinci accidente asociate cu explozii ale nitratului de amoniu

Adevărul Adevărul,
Cele mai catastrofale cinci accidente asociate cu explozii ale nitratului de amoniu

Cel putin 100 de morti si mai mult de 4. 000 de raniti au provocat cele doua explozii uriase din portul din Beirut, Liban, unde erau stocate aproximativ 2. 750 de tone de nitrat de amoniu. Unele cele mai mari accidente, implicand nitratul de amoniu, soldate cu un numar mare de morti si raniti, au avut loc in China, Coreea de Nord, SUA, Germania si Anglia. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Dezastrul de la Titularizare. Ce note au obtinut candidatii din Dolj la cele mai importante discipline

Judetul Dolj se poate lauda ca anul acesta are o rata de promovare de 65,57%, ceea ce inseamna ca se afla pe locul 2, dupa Cluj. La cele mai importante discipline, insa, notele obtinute de candidati sunt rusinoase.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Masinile Dacia, cele mai vandute din Europa in iunie. Ce modele au fost alese de clienti

Doua modele Dacia se afla in topul celor mai bine vandute masini in Europa in luna iunie, potrivit unui clasament al site-ului de specialitate Jato. Ce modele de Dacia au fost cel mai bine vandute Sandero este cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana. Acesta se afla pe locul .

Analiza epidemiologica. Galati, unul dintre judetele cele mai afectate de coronavirus

Galati se afla printre judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Potrivit Prefecturii Judetului Galati, aici exista 2243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

BNR a redus dobanda cheie de la 1,75% la 1,5% pe an. Cele mai recente evolutii ale indicatorilor sugereaza o contractie severa a economiei in trimestrul II, spun expertii institutiei centrale

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat miercuri: reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 1,50 la suta pe an de la 1,75 la suta pe an incepand cu data de 6 august; reducerea ratei dobanzii pentru facilitatea de depozit la 1 % pe an, de la 1,25% pe an si a ratei dobanzii aferente facilitatii de creditare Lombard) la 2% pe an de la 2,25% pe an. De asemenea, s-a mai decis pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in lei si in valuta ale institutiilor de credit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )