Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate boli din lume: boala vampirului, mana care nu te asculta si pielea-scoarta de copac sau cea care se umfla dupa ce este atinsa

La nivel mondial, o multime de oameni au mari probleme de sanatate si printre acestia se numara cativa care sufera de unele afectiuni de-a dreptul ciudate. Adevarul va prezinta astazi cateva dintre cele mai rare si stranii boli din lume. continuă pe Adevărul

Afla de la Ashton Kutcher! Care sunt cele mai ciudate ingrediente din produsele de make up! VIDEO

Ashton Kutcher a postat recent, pe pagina lui oficiala de Facebook, un filmulet care dezvaluie cele mai ciudate ingrediente folosite in obtinerea produselor de machiaj si infrumusetare! Iata care sunt acestea! .

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),.

Cele mai scumpe carti din lume: de la WilliamShakespeare la Leonardo da Vinci

Cele mai scumpe carti din lume includ Codex Leicester a lui Leonardo da Vinci, care se afla in posesia magnatului Bill Gates, dar si un volum al dramaturgului englez William Shakespeare.

Sandra Bullock e cea mai frumoasa femeie din lume in 2015! Cum a evoluat stilul ei de-a lungul anilor! VIDEO

La aproape 51 de ani, Sandra Bullock a fost aleasa, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2015. Iata cum a evoluat, de-a lungul anilor, stilul celebrei actrite! .

People: Sandra Bullock, cea mai frumoasa femeie din lume

Revista People si-a desemnat castigatoarea din acest an la categoria cea mai frumoasa femeie din lume, titulatura care i-a fost atribuita Sandrei Bullock.

Care sunt tarile cu cea mai cenzurata presa din lume

Eritreea si Coreea de Nord se afla pe primele doua pozitii ale clasamentului tarilor cu cea mai cenzurata presa din lume, releva un studiu realizat de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ, cu .

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Documentarul, intitulat Presedintele si realizat de jurnalistul rus Vladimir Soloviov, este dedicat celei de-a 15-a aniversari de la inceperea primului mandat de presedinte al lui Vladimir Putin.

Faze Tari: A vrut sa-si tatueze singur numele fiului sau pe mana, iar ca sa prinda curaj s-a imbatat. Rezultatul este dezastruos; Exista un aeroport in lume de unde nu s-a pierdut niciodata un bagaj; Aceasta este cea mai mare supa din lume

Cele mai tari picturi pe burtici de viitoare mamici!Printre femeile gravide exista o moda potrivit careia mamicile isi picteaza burticile. Maria Bradley este o britanica. Ani intregi petrecuti in soare, apoi nenumarate ore la solar. Ce a patit aceasta tanara din SUA la numai 22 de ani. Familia unei tinere din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )