Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Antena3 Antena3,
Romania, la jumatatea topului cu cele mai fericite tari din lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU),. continuă pe Antena3

Ce loc ocupa Romania in topul celor mai fericite tari de lume

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), informeaza Mediafax.

Topul celor mai fericite tari din lume: Elvetia, pe primul loc. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc, scrie Mediafax.

Romania, pe locul 86 in topul celor mai fericite tari de lume. Elvetia este pe primul loc

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc.

Afla de la Ashton Kutcher! Care sunt cele mai ciudate ingrediente din produsele de make up! VIDEO

Ashton Kutcher a postat recent, pe pagina lui oficiala de Facebook, un filmulet care dezvaluie cele mai ciudate ingrediente folosite in obtinerea produselor de machiaj si infrumusetare! Iata care sunt acestea! .

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Documentarul, intitulat Presedintele si realizat de jurnalistul rus Vladimir Soloviov, este dedicat celei de-a 15-a aniversari de la inceperea primului mandat de presedinte al lui Vladimir Putin.

Gabriel Oprea, de Ziua Fortelor Terestre: Romania are astazi cele mai importante garantii de securitate. Suntem parte a celei mai importante aliante militare (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat miercuri, cu ocazia Zilei Fortelor terestre ale Armatei romane, ca tara noastra are in acest moment cele mai importante garantii de securitate, facand parte din.

Business Report: Bucurestiul retrocedat: bulevarde, lacuri si paduri, pe harta pretentiilor; O meserie aproape disparuta in Romania este printre cele mai bine platita in America; Cum hranesti cu sute de milioane un mastodont de miliarde: CE Hunedoara - i

Devine legal. Cine decide soarta bacsisului?Gata, se trage linie! De la 1 Mai avem bacsis legal. Ce spun hotelierii si managerii din turism? Ei bine. Deruta de pe pietele financiare blocheaza tendintele, iar banii cauta din nou adapost in fata riscurilor. Este vremea deciziilor prudente si nu a celor.

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria. 5 destinatii ideale pentru vacanta de vara

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria cuprind Sunny Beach, Albena, Nisipurile de Aur, Balcik si Burgas. Desi teritoriul bulgar ofera mult mai multe destinatii turistice, la mare cautare, mai cu seama in randul romanilor, sunt cele pentru vacanta de vara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )