Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai ciudate cladiri din lume: casa care danseaza, casa stramba sau casa de piatra

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate cladiri din lume: casa care danseaza, casa stramba sau casa de piatra

Arhitecti si ingineri din toata lumea au realizat constructii spectaculoase care, in timp, au devenit simboluri pentru locurile in care au fost ridicate. continuă pe Adevărul

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

FMI anunta MAREA CRIZA pentru Romani: Vom avea cele mai mari scumpiri din UE

Romania va avea rate anuale de inflatie intre 3% si 3,1% - cele mai mari din UE - pana in 2023, arata estimarile actuale postate pe site-ul Fondului Monetar International FMI), potrivit Mediafax. De.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Romanul care se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa. Pana acum a terminat doua facultati

Are 23 de ani, a terminat sef de promotie o facultate in Romania si momentan studiaza la Paris. Acolo se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa.

Securitate sporita privind traficul de droguri la cele mai mari festivaluri din tara. DIICOT tine la secret dosarele intocmite la Untold si Electric Castle

Bucurestiul si centrele universitare sunt pietele cele mai mari pentru traficul si consumul de droguri, arata raportul DIICOT 2017. Institutiile din Cluj cu atributii in domeniu au declarat, la finalul saptamanii, razboi traficantilor, doua dintre principalele tinte fiind festivalurile Electric Castle si Untold. Cu toate acestea, DIICOT refuza sa faca public numarul de dosare intocmite anul trecut la cele doua festivaluri.

Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Cel mai iute ardei din lume a fost creat anul trecut si este considerat prea periculos pentru consumul uman, in starea sa pura. Al doilea cel mai iute ardei din lume, care a detinut recordul de iuteala pana in 2017, a trimis deja oameni in spital.

FOTO Arheologii dezgroapa istoria din jurul uneia dintre cele mai vechi biserici din cetatea lui Mircea cel Batran. Ce obiecte de valoare au fost gasite

Aheologii din Targoviste au realizat noi descoperiri de mare valoare, cel putin istorica, la Curtea Domneasca din fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Arheologii au descoperit zec morminte, oseminte si mai multe podoabe. Vechime lor este de sute de ani, spun specialistii si au fost dezgropate de la baza Bisericii Sf. Vineri, unul dintre cele mai vechi edificii religioase cunoscute pana in prezent, in Targoviste.

Un sat din Romania, inclus pe lista celor mai frumoase din lume

Scriitoarea Sylvie Bigar, a realizat un top al celor mai frumoase sate din lume. Dupa ce a ajuns la Viscri, autoarea a concluzionat ca poate deveni una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta. Un sat.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Cele mai frecvente greseli sexuale comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. Se prefac ca au orgasm. O treime dintre femeile active din punct de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )