Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai ciudate momumente din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate momumente din lume

Imaginatia artistilor nu cunoaste limite, iar capodoperele unora dintre ei reusesc sa atraga privirile si sa starneasca zambete. O musca in varful unui ac, un vagin cu dinti si un devorator de copii au intrat in topul cu cele mai ciudate monumente din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

VIRAL: Lars Andersen, cel mai agil arcas din lume. Imagini uimitoare

Lars Andersen este dovada vie ca in spatele oricarui efect special din filmele Hollywoodiene se afla un sambure de adevar. Cu siguranta ca va aduceti aminte de Kevin Kostner in rol de Robin Hood sau de arcasul Jeremy Renner din Hansel si Gretel sau The Avengers. Scenele in care eroii din filme reusesc sa faca lucruri incredibile cu un arc si o sageata nu sunt doar povesti.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova reprezinta cartea de vizita a tarii, o spun majoritatea cetatenilor care cred cu tarie ca bautura lui Bahus, daca e consumata in cantitati moderate, ii uneste pe moldoveni.

DayZ e unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile, dar nu este terminat

Desi a atins un prag surprinzator de popularitate la mai bine de un an de la lansare, creatorii sai percep in continuare proiectul ca aflandu-se in stadiu alpha. DayZ este un joc lansat pentru prima oara in decembrie 2013. Ca gen, este un survival horror ce s-a comercializat in nu mai putin de trei milioane [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )