Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile. continuă pe Hotnews

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

Apple face istorie: cel mai mare profit trimestrial generat de o companie listata

Apple a generat in primul trimestru fiscal al companiei, incheiat pe 27 decembrie 2014, un profit net de 18,02 miliarde de dolari, generand de asemenea o crestere a vanzarilor cu 70% in China. Acesta este cel mai mare profit din istoria companiei.

Apple a avut trimestrul trecut cel mai mare profit inregistrat vreodata de o companie: 18 miliarde dolari

Apple a anuntat un profit net de 18 miliarde dolari in trimestrul trecut, fiind cel mai mare profit trimestrial anuntat vreodata de o companie. Rezultatul excelent i se datoreaza iPhone-ului care si-a gasit peste 74 milioane de clienti in trei luni. Tim Cook a descris rezultatele ca fiind uluitoare, adaugand ca ar fi putut fi si mai bune daca nu ar fi fost problemele cu volatilitatea unor monede nationale.

Apple, cel mai mare profit trimestrial din istorie: 18 miliarde dolari

Gigantul american Apple a raportat cel mai mare profit trimestrial inregistrat vreodata de o companie listata la bursa, 18 miliarde de dolari, datorita accelerarii vanzarilor de iPhone-uri, informeaza BBC.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Cel mai mare scandal sexual din istoria Bisericii Catolice a Spaniei: Zece preoti si doi laici sunt anchetati intr-un dosar de pedofilie

Zece preoti si doi laici sunt anchetati in Spania pentru implicarea lor intr-un dosar de pedofilie de care Papa s-a declarat ingrijorat dupa ce a fost alertat de o victima, scrie AFP, care noteaza ca este cel mai grav scandal de aceasta natura care afecteaza biserica catolica spaniola.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Stream 13, cel mai ieftin laptop cu Windows 8.1 si o autonomie de peste 7 ore

HP Stream 13 este cel mai ieftin laptop echipat cu licenta de Windows 8. 1, cu posibilitatea de migrare la Windows 10, cu o autonomie a bateriei de peste 7 ore si cu SSD de 32 de GB. in prezent, pe piata din America, laptopul se vinde cu 230 de dolari, echivalentul a 920 RON potrivi gigaom. com .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )