Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai ciudate rochii de mireasa: baloanele, prezervativele si pampersii, printre materialele preferate pentru vestimentatia din ziua nuntii

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate rochii de mireasa: baloanele, prezervativele si pampersii, printre materialele preferate pentru vestimentatia din ziua nuntii

Pentru cele mai multe viitoare mirese, alegerea rochiei perfecte reprezinta cea mai mare grija cand vine vorba de organizarea nuntii, insa pentru cele mai excentrice dintre acestea, designerii au dat nastere unor creatii vestimentare cu adevarat de efect. impopotonate cu vagine, realizate din prezervative sau pampersi, rochiile de mireasa pot lua forme socante. continuă pe Adevărul

Cele mai vechi file scrise in limba romana si cele mai vechi icoane datate, restaurate printr-un proiect al CJ Alba

Autoritati locale, istorici, clerici si personalitati culturale marcante au participat vineri, la evenimentul de prezentare publica pentru partile interesate a unuia dintre cele mai importante puncte de atractie ale judetului Alba: MUSEIKON, un complex muzeal unic in Transilvania, ce va gazdui de la carte veche si obiecte de patrimoniu de reala valoare pana la o colectie impresionanta de icoane.

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015

Cele mai bune SUV-uri ale anului 2015, in functie de fiabilitate, pe baza defectiunilor gasite in timpul inspectiilor tehnice periodice desfasurate in 2014 pe teritoriul Germaniei, au fost prezentate la inceputul acestui an in TuV Report 2015, document citat de promotor. ro.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Carmen Negoita, Diana Munteanu, Elena Gheorghe, Antonia, INNA sau Alexandra Stan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai mari patru banci elene trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in tara noastra, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit Bloomberg.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Sore, Anda Adam sau Alexandru Ciucu si pana la Catalin Botezatu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Incendiu club Bucuresti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitala. in seara tragediei, intrarea a fost libera

Incendiu club Bucuresti. 27 de tineri si-au pierdut viata, vineri seara, iar alte 162 de persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs la Club Colectiv din Bucuresti. Clubul era unul dintre cele mai folosite localuri pentru concerte din Capitala.

Cele mai cool machiaje de Halloween!

Maine este Halloween-ul, iar daca participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

OMS: Tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) atrage atentia asupra faptului ca, pentru prima data, tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane din lume.

Cele mai grave incendii din lume produse in cluburi de noapte

In incendiul din Clubul Colectiv din Bucuresti, care a avut loc vineri seara, 29 de oameni si-au pierdut viata, alti peste 150 fiind raniti. Din nefericire incendiul din clubul de noapte bucurestean a intrat intr-un clasament macabru al celor mai grave incendii produse in cluburile de noapte, din ultimii 75 de ani.

Cronologie: Cele mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani

Agentia Associated Press prezinta o cronologie a celor mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani, dupa tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucuresti, soldata cu 29 de morti si aproximativ 180 de raniti, noteaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )