Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai comune cinci tepe date de samsari cumparatorilor de masini

Adevărul Adevărul,
Cele mai comune cinci tepe date de samsari cumparatorilor de masini

Samsarii de masini dau foarte multe tepe, unele de neimaginat, de la masini reparate fara niciun fel de standard la acte false, eludarea TVA, autovehicule furate. Mai jos puteti afla in detaliu despre cele mai comune capcane in care pot cadea cumparatorii de masini rulate. continuă pe Adevărul

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

Cum alegem cele mai coapte si cele mai gustoase citrice. Metode simple, dezvaluite de vanzatorii cu experienta

Citricele au invadat in ultimii ani rafturile magazinelor. Chiar si asa, romanii sunt sceptici cand vine vorba sa le cumpere. Va prezentam cateva sfaturi despre cum sa le alegeti pe cele mai bune.

10 dintre cele mai inedite case din lume, construite in locuri greu accesibile, izolate de civilizatie FOTO

Cu totii avem nevoie de un acoperis deasupra capului, dar nu oricine se multumeste cu un stil de viata urban sau chiar suburban. Anumiti oameni prefera sa traiasca cat mai departe cu putinta de civilizatie, iar in cele mai extreme cazuri, acest lucru poate insemna o casa in varful unui munte, pe maginea unei prapastii sau pe o insula in mijlocul unui rau.

Unul dintre cele mai frumoase castele nobiliare din Transilvania, restaurat si introdus in circuitul turistic de o universitate clujeana

Universitatea Babes-Bolyai se pregateste sa restaureze unul dintre cele mai frumoase castele din Bistrita-Nasaud. Lucrarile se vor realiza din fonduri europene si includ si un motel cu 70 de locuri si chiar un teren de golf.

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

[P] Cele mai dinamice companii din Transilvania, vor fi premiate la Cluj-Napoca in cadrul Conferintei Campioni in Business 2016

Editia a VI-a a proiectului Campioni in Business debuteaza la Cluj-Napoca miercuri, 2 noiembrie 2016. In cadrul evenimentului care va avea loc la Hotel Opera Plaza vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2015, din regiunea Transilvania.

Parteneriatele intre administratia locala si oamenii de afaceri, cele mai bune solutii pentru cetateni

Gabriela Firea a declarat, astazi, ca primaria Capitalei doreste sa vina in intampinarea mediului de afaceri, pentru a afla cat mai repede si direct care sunt problemele cu care se confrunta investitorii si care sunt cele mai bune solutii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine capitale europene pentru locuitori: Bucuresti, in top

Un nou studiu releva topul celor mai costisitoare capitale europene, dar si al celor mai convenabile din punct de vedere financiar pentru locuitori.

Care este diferenta dintre un popa, un politist si un magar? Cele mai tari bancuri cu si despre preoti

Nu mai e un secret pentru nimeni ca romanii fac mai mereu haz de necaz, dovada fiind diversitatea mare de glume si bancuri, unele cuminti, altele, deocheate.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )